طرز تهیه لوبیا پلو در پلوپز

روش تهیه لوبیا پلو با پلوپز کاخلر

لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به خاطر عطر و طعم دلپذیرش، به عنوان یک گزینه عالی برای وعده‌های غذایی خانواده‌ها شناخته می‌شود. این غذا معمولاً با ترکیب برنج، لوبیا و ادویه‌جات معطر تهیه می‌شود و می‌تواند به همراه گوشت قرمز یا مرغ سرو شود. با توجه به مواد مغذی موجود در لوبیا و خواص برنج، لوبیا پلو به عنوان یک غذای مقوی و سالم نیز شناخته می‌شود. در این آموزش، مراحل تهیه لوبیا پلو را به شما معرفی می‌کنیم تا بتوانید این خوراک خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

پیشنهاد خرید
پلوپز چند کاره کاخلر4,332,757 تومانخرید کنید

مواد لازم برای لوبیا پلو در پلوپز

مواد لازم
برنج ایرانی
زعفران
لوبیا چشم‌ بلبلی
نمک، فلفل
گوشت چرخ‌کرده
پیاز

مراحل تهیه لوبیا پلو

پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در ظرفی سرخ کنید؛ تا به رنگ عسلی درآید، سپس گوشت چرخ‌ کرده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید؛ و بعد از آن که به طور کامل سرخ شدند مواد آماده شده را کنار بگذارید. لوبیا را در قابلمه جدا بپزید، آب لوبیا را به برنج اضافه نکنید. زیرا باعث تیره شدن رنگ برنج خواهد شد.

بیشتر بدانید: قیمت پلوپز در اصفهان

برنج را در دیگ پلوپز بریزید و دکمه شروع را بزنید تا پخت آغاز شود. بعد از گذشت 30 دقیقه از پخت، برنج، لوبیا و باقی مواد را به همراه زعفران به برنج اضافه کنید و در پلوپز را ببندید تا ادامه پخت را ادامه دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

بیست − دوازده =

keyboard_arrow_up