پخت کیک با پلوپز کاخلر یک روش ساده و خلاقانه برای تهیه کیک است که نیازی به استفاده از فر ندارد. پلوپزهای کاخلر به دلیل توزیع یکنواخت حرارت و کنترل دقیق دما، امکان پخت کیک هایی نرم و خوش طعم را فراهم می کنند. این دستگاه ها، علاوه بر پخت برنج و غذاهای دیگر، به عنوان یک ابزار چند منظوره شناخته می شوند که می توانند در آماده سازی کیک های خانگی نیز مورد استفاده قرار گیرند.
پخت کیک با پلوپز کاخلر، به ویژه برای افرادی که دسترسی به فر ندارند یا در آشپزی تازه کار هستند، گزینه ای ایده آل است. با تنظیمات آسان و استفاده راحت، می توان بدون نگرانی از سوختن یا نپختن، کیکی عالی تهیه کرد. از آنجا که پلوپزها فضای کمتری نسبت به فر اشغال می کنند، برای آشپزخانه های کوچک نیز مناسب هستند.
شما به وسیله دستگاه پلوپزچند کاره کاخلر می توانید یک کیک خانگی عالی تهیه کنید. برای پخت کیک در منو دستگاه گزینه cake (کیک) را انتخاب کنید و کلید شروع را بزنید. مدت زمان پیشفرض برای پخت کیک 50 دقیقه تعریف شده است. در نظر داشته باشید مدت زمانی که برای پخت کیک در این دستگاه تنظیم می کنید نباید کمتر از 10 دقیقه و یا بیشتر از 8 ساعت باشد.
بیشتر بدانید: خرید پلوپز همه کاره
فهرست مطالب
چگونه در پلوپز چند کاره کاخلر کیک بپزیم؟
در منو دیجیتال پلوپز چندکاره کاخلر، گزینه ای برای کیک (cake) وجود دارد که می توانید با انتخاب این گزینه برنامه پخت کیک را فعال کنید. برای گرمایش قبل از پخت کیک باید درب پلوپز را به مدت 15 دقیقه بدون قابلمه ببندید تا المنت گرم شود. در پلوپز دیجیتال کاخلر که درب به دستگاه متصل است نیازی به دمکنی نیست. به مدت 40 دقیقه از بازکردن درب پلوپز در هنگام پخت اجتناب کنید تا کیک به خوبی پخته شود سپس با خلال دندان پخته شدن کیک را چک کنید. بعد از اتمام زمان پخت به مدت ده دقیقه اجازه دهید تا کیک سرد شود سپس آن را از دیگ پلوپز چند کاره خارج کنید. برای جلوگیری از ته گرفتن کیک از کاغذ روغنی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک در پلوپز
مقدار مواد | مواد لازم |
۱۸۰ گرم | آرد |
۱۵۰ گرم | شکر |
۵ عدد | تخم مرغ |
۱۲۰ گرم | کره |
۳۶ گرم | شیر |
۱پنس | نمک |
۱ قاشق غذا خوری | زعفران دم کرده |
۱قاشق چای خوری سرخالی | پودر هل |
نوک ق چای خوری | وانیل |
۱ قاشق چایخوری | پوست لیموترش رنده شده |
۱ قاشق چایخوری | بکینگ پودر |
مراحل تهیه پختن کیک در پلوپز چند کاره
- تخم مرغ و کره را به مدت 30 دقیقه قبل از شروع به کار بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسد.
- شیر را نیز به مدت 5 دقیقه قبل در دمای محیط قرار دهید.
- دیگ پلوپز را با روغن چرب کنید.
- آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر هل را با یکدیگر مخلوط و سپس الک کنید.
- تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به وسیله همزن هم بزنید تا کرمی رنگ شود.
- زعفران دم شده را به مخلوط اضافه کنید.
- پوست لیمو را نیز رنده کرده و با مواد مخلوط کنید.
- در این مرحله ترکیب آرد را به مواد اضافه کرده و به وسیله لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
- کره و یا مخلوط روغن با کره را به طوری که داغ نشوند ذوب کنید و شیر و کره و روغن را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
نکته: هم زدن زیاد مواد باعث کم شدن مایه کیک شده و کیک پف نخواهد کرد.
فیلم آموزش پخت کیک در پلوپز