دستورالعمل‌ها و ایده‌های آشپزی

همبرگر حرفه ای در خانه با ساندویچ ساز

روش تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

همبرگر یک گزینه خوشمزه و سالم برای وعده‌های غذایی است که به راحتی می‌ توان آن را با استفاده از ساندویچ ساز کاخلر تهیه کرد. با این دستگاه، نه تنها سرعت و سهولت در پخت همبرگر افزایش می‌ یابد، بلکه نتیجه‌ای مشابه گریل کردن حرفه‌ ای به دست می‌ آید. ساندویچ ساز کاخلر با صفحات متنوع خود امکان پخت یک ساندویچ همبرگر آبدار و خوش‌ طعم را فراهم می‌ کند، که در عین حال نیاز به استفاده از روغن کمتر دارد. در ادامه، مراحل دقیق تهیه همبرگر با این دستگاه را بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

گوشت چرخ کرده600 گرم
نان همبرگر4 عدد
قارچبه میزان کافی
پیاز بزرگ1 عدد
آرد سوخاری2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان کافی
کاهو فرانسویبه میزان کافی

بیشتر بدانید: قیمت اسنک ساز چندکاره

مراحل تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و آب اضافی پیاز را با فشار دست می گیریم. سپس گوشت چرخ کرده را  اضافه کرده و همراه پیاز مخلوط می کنیم.

همبرگر

نمک و ادویه جات را اضافه می کنیم و مجدد مخلوط می کنیم.

مخلوط آماده شده را مقداری ورز می دهیم تا چسبناک و منسجم شود.

آنها را به صورت گرد و تخت در می آوریم.

حال صفحه گریل ساندویچ ساز خود را نصب و دستگاه را روشن کنید. مقداری روغن روی صفحات ساندویچ ساز بریزید و همبرگر را روی صفحات قرار دهید. مخلوط همبرگر و قارچ را سرخ می کنیم.

همبرگر آمادست. با مواد اضافه ی دیگر داخل نان همبرگر قرار می دهیم و آماده ی خوردن است. نوش جان!

فیلم آموزش تهیه همبرگر با اسنک ساز

امتیاز دهید!

6 دیدگاه در “همبرگر حرفه ای در خانه با ساندویچ ساز

  1. سارا حجازی گفت:

    ممنون از توضیحاتی که دادین. از خیلی وقت پیش دنبال این بودم که همبرگر برای بچه هام درست کنم. از مطالب بیشتر بذارید.

    1. مجتبی جعفری گفت:

      خانم حجازی از اینکه محتوا برای شما جذاب بوده باعث سرور و خوشحالی ماست.

  2. علی رحیمی گفت:

    مقاله عالی بود! من همیشه مشکل داشتم که چطور با ساندویچ ساز همبرگرهای خوشمزه درست کنم. نکاتی که درباره زمانبندی و دمای پخت گفتید واقعاً کاربردی بود. همبرگرهایی که امروز با این روش درست کردم واقعاً پرو و آبدار شدن. ممنون از راهنمایی‌های دقیقتون!

  3. نگار موسوی گفت:

    سلام، من این دستور رو امتحان کردم و واقعاً عالی شد! فقط یه سوال داشتم: برای اینکه همبرگرها بیشتر آبدار بشن، چه موادی رو پیشنهاد می‌کنید به گوشت اضافه کنیم؟ دوست دارم طعمش رو هرچه بهتر کنم. ممنون از مقاله مفیدتون!

  4. ساناز محمدزاده گفت:

    من این روش رو برای مهمانی آخر هفته امتحان کردم و همه مهمان‌ها تعجب کردن که چطور با ساندویچ ساز میشه چنین همبرگر خوشمزه‌ای درست کرد! نکته درباره فشردن گوشت رو خیلی خوب توضیح دادید. فقط میشه لطفاً بگید چطور می‌تونیم همبرگر رو تردتر کنیم؟

  5. امیرحسین فلاحی گفت:

    مقاله بسیار جامع و کاربردی بود. من چند ساله که با ساندویچ ساز کار می‌کنم اما این نکات رو نمی‌دونستم. یه سوال داشتم: آیا می‌شود از گوشت مرغ هم به جای گوشت گوساله استفاده کرد؟ می‌خوام یه نسخه سالم‌تر هم امتحان کنم. ممنون از راهنمایی‌های عالیتون!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 7 =