مواد لازم برای تهیه همبرگر با ساندویچ ساز
گوشت چرخ کرده | 600 گرم |
نان همبرگر | 4 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
سیر | 2 عدد |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان کافی |
بیشتر بدانید: قیمت اسنک ساز چندکاره
مراحل تهیه همبرگر با ساندویچ ساز
ابتدا گوشت چرخ کرده را یک یا دو بار دیگر چرخ کرده و داخل یک ظرف با عمق زیاد بریزید.
پیاز را به صورت ریز رنده کرده و آب اضافی پیاز را با فشار دست می گیریم و آن را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
سیر را هم به صورت ریز رنده کرده و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
وسط گوشت را باز کرده و تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و به صورت کامل ورز می دهیم پس از آن نوبت به ادویه ها است که باید به مواد اضافه کنید و مواد را کاملا ترکیب کنید.
در صورت منسجم نبودن مواد مقداری آرد سوخاری به مایه اضافه کنید.
نکته مهم در انسجام و چسبناک شدن مواد ورز دادن مایه همبرگر است.
مواد را به صورت گرد و تخت بین دو لایه پلاستیک فریزری قرار داده و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.
حال صفحه گریل ساندویچ ساز خود را نصب و دستگاه را روشن کنید. مقداری روغن روی صفحات ساندویچ ساز بریزید و همبرگر را روی صفحات قرار دهید.