فهرست مطالب
بهترین پیش غذا برای برای پذیرایی در مهمانی ها فینگر فود ها هستند. شما به وسیله اسنک ساز خانگی می توانید انواع فینگرفود ها را به سادگی و با کمترین هزینه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه فینگرفود گوشت و قارچ
آرد | یک پیمانه |
ماست | 2/1 پیمانه |
بیکینگ پودر،نمکو زعفران | به مقدار کافی |
روغن مایع | 12 پیمانه |
تخم مرغ | 2عدد |
گوشت چرخ کرده | 200 گرم |
قارچ | 150 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
پیاز خرد شده به صورت نگینی | به مقدار کافی |
کنجد | به مقدار لازم |
زعفران | به مقدار کافی |
روش تهیه فینگرفود گوشت و قارچ
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید. سپس به آن ادویه های لازم مانند نمک و زرد چوبه و … را اضافه کنید. در مرحله بعد قارچ خرد شده و گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ کاملا بخار شود سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.
تخم مرغ ها را در ظرف دیگری به همراه روغن مایع مخلوط کنید. سپس مقداری زعفران دم کرده و نمک به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعد ماست و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و در پایان آرد را اضافه کنید تا خمیری یک دست بدست آورید.
ساندویچ ساز را روشن کنید و داخل صفحات را کمی چرب کنید مقداری کنجد داخل صفحات ساندویچ ساز بریزید.
کمی از مایع خمیری را درون صفحات ریخته و بعد از چند دقیقه مخلوط گوشت و قارچ را وسط خمیر بریزید و سپس مقدار دیگری از خمیر را روی مواد بریزید. سپس درب آن را ببندید تا کاملا برشته شوند.
در پایان فینگر فود ها را خارج کنید تا سرد شوند.