طرز تهیه فینگر فود گوشت و قارچ

روش تهیه فینگرفود گوشت و قارچ

مواد لازم برای تهیه فینگرفود گوشت و قارچ

آردیک پیمانه
ماست2/1 پیمانه
بیکینگ پودر،نمکو زعفرانبه مقدار کافی
روغن مایع12 پیمانه
تخم مرغ2عدد
گوشت چرخ کرده200 گرم
قارچ150 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده به صورت نگینیبه مقدار کافی
کنجدبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار کافی

روش تهیه فینگرفود گوشت و قارچ

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید. سپس به آن ادویه های لازم مانند نمک و زرد چوبه و … را اضافه کنید. در مرحله بعد قارچ خرد شده و گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ کاملا بخار شود سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.
تخم مرغ ها را در ظرف دیگری به همراه روغن مایع مخلوط کنید. سپس مقداری زعفران دم کرده و نمک به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعد ماست و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و در پایان آرد را اضافه کنید تا خمیری یک دست بدست آورید.
ساندویچ ساز را روشن کنید و داخل صفحات را کمی چرب کنید مقداری کنجد داخل صفحات ساندویچ ساز بریزید.
کمی از مایع خمیری را درون صفحات ریخته و بعد از چند دقیقه مخلوط گوشت و قارچ را وسط خمیر بریزید و سپس مقدار دیگری از خمیر را روی مواد بریزید. سپس درب آن را ببندید تا کاملا برشته شوند.
در پایان فینگر فود ها را خارج کنید تا سرد شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

دو × 4 =

keyboard_arrow_up