طرز تهیه همبرگر حرفه ای در خانه با ساندویچ ساز

روش تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

مواد لازم برای تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

گوشت چرخ کرده600 گرم
نان همبرگر4 عدد
تخم مرغ1 عدد
پیاز بزرگ1 عدد
سیر2 عدد
آرد سوخاری2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان کافی

بیشتر بدانید: قیمت اسنک ساز چندکاره

مراحل تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

ابتدا گوشت چرخ کرده را یک یا دو بار دیگر چرخ کرده و داخل یک ظرف با عمق زیاد بریزید.
پیاز را به صورت ریز رنده کرده و آب اضافی پیاز را با فشار دست می گیریم و آن را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
سیر را هم به صورت ریز رنده کرده و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
وسط گوشت را باز کرده و تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و به صورت کامل ورز می دهیم پس از آن نوبت به ادویه ها است که باید به مواد اضافه کنید و مواد را کاملا ترکیب کنید.
در صورت منسجم نبودن مواد مقداری آرد سوخاری به مایه اضافه کنید.
نکته مهم در انسجام و چسبناک شدن مواد ورز دادن مایه همبرگر است.
مواد را به صورت گرد و تخت بین دو لایه پلاستیک فریزری قرار داده و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.
حال صفحه گریل ساندویچ ساز خود را نصب و دستگاه را روشن کنید. مقداری روغن روی صفحات ساندویچ ساز بریزید و همبرگر را روی صفحات قرار دهید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

10 − 3 =

keyboard_arrow_up