تهیه همبرگر خانگی یک گزینه خوشمزه و سالم برای وعدههای غذایی است که به راحتی میتوان آن را با استفاده از ساندویچ ساز کاخلر تهیه کرد. با این دستگاه، نه تنها سرعت و سهولت در پخت همبرگر افزایش مییابد، بلکه نتیجهای مشابه گریل کردن حرفه ای به دست می آید. ساندویچ ساز کاخلر با صفحات متنوع خود امکان پخت یک همبرگر آبدار و خوش طعم را فراهم میکند، که در عین حال نیاز به استفاده از روغن کمتر دارد. در ادامه، مراحل دقیق تهیه همبرگر با این دستگاه را بررسی خواهیم کرد.
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیه همبرگر با ساندویچ ساز
گوشت چرخ کرده | 600 گرم |
نان همبرگر | 4 عدد |
قارچ | به میزان کافی |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان کافی |
کاهو فرانسوی | به میزان کافی |
بیشتر بدانید: قیمت اسنک ساز چندکاره
مراحل تهیه همبرگر با ساندویچ ساز
ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و آب اضافی پیاز را با فشار دست می گیریم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و همراه پیاز مخلوط می کنیم.
نمک و ادویه جات را اضافه می کنیم و مجدد مخلوط می کنیم.
مخلوط آماده شده را مقداری ورز می دهیم تا چسبناک و منسجم شود.
آنها را به صورت گرد و تخت در می آوریم.
حال صفحه گریل ساندویچ ساز خود را نصب و دستگاه را روشن کنید. مقداری روغن روی صفحات ساندویچ ساز بریزید و همبرگر را روی صفحات قرار دهید. مخلوط همبرگر و قارچ را سرخ می کنیم.
همبرگر آمادست. با مواد اضافه ی دیگر داخل نان همبرگر قرار می دهیم و آماده ی خوردن است. نوش جان!