طرز تهیه همبرگر حرفه ای در خانه با ساندویچ ساز

روش تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

تهیه همبرگر خانگی یک گزینه خوشمزه و سالم برای وعده‌های غذایی است که به راحتی می‌توان آن را با استفاده از ساندویچ ساز کاخلر تهیه کرد. با این دستگاه، نه تنها سرعت و سهولت در پخت همبرگر افزایش می‌یابد، بلکه نتیجه‌ای مشابه گریل کردن حرفه‌ ای به دست می‌ آید. ساندویچ ساز کاخلر با صفحات متنوع خود امکان پخت یک همبرگر آبدار و خوش‌ طعم را فراهم می‌کند، که در عین حال نیاز به استفاده از روغن کمتر دارد. در ادامه، مراحل دقیق تهیه همبرگر با این دستگاه را بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

گوشت چرخ کرده600 گرم
نان همبرگر4 عدد
قارچبه میزان کافی
پیاز بزرگ1 عدد
آرد سوخاری2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان کافی
کاهو فرانسویبه میزان کافی

بیشتر بدانید: قیمت اسنک ساز چندکاره

مراحل تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده کرده و آب اضافی پیاز را با فشار دست می گیریم. سپس گوشت چرخ کرده را  اضافه کرده و همراه پیاز مخلوط می کنیم.

نمک و ادویه جات را اضافه می کنیم و مجدد مخلوط می کنیم.

مخلوط آماده شده را مقداری ورز می دهیم تا چسبناک و منسجم شود.

آنها را به صورت گرد و تخت در می آوریم.

حال صفحه گریل ساندویچ ساز خود را نصب و دستگاه را روشن کنید. مقداری روغن روی صفحات ساندویچ ساز بریزید و همبرگر را روی صفحات قرار دهید. مخلوط همبرگر و قارچ را سرخ می کنیم.

همبرگر آمادست. با مواد اضافه ی دیگر داخل نان همبرگر قرار می دهیم و آماده ی خوردن است. نوش جان!

فیلم آموزش تهیه همبرگر با اسنک ساز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

شش − 1 =

keyboard_arrow_up