قدمت شیر برنج به 6000 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد. با توجه به متون تاریخی شیر برنج توسط آیورودا پزشک هندی به عنوان رژیم غذایی پادشاهان تجویز می شد. در سال 1920 این دسر ساده و خوش طعم در سرتاسر جهان به دسری محبوب در جهان تبدیل شد.
بیشتر بدانید: قیمت پلوپز در اصفهان
مواد لازم برای تهیه شیر برنج
مواد لازم برای 4 نفر | |
برنج نیم دانه ایرانی | 1 پیمانه |
پودر هل | 2/1 قاشق چای خوری |
شکر | 5/1 پیمانه |
گلاب | 4/1 پیمانه |
کره | 20 گرم |
خامه صبحانه | 4/1 پیمانه |
آب | 4 پیمانه |
شیر | 6 پیمانه |
مراحل تهیه شیر برنج
برای پخت شیر برنج ابتدا برنج را شسته و سپس به مدت چند ساعت برنج را خیس می کنیم.
برنج خیس خورده را داخل دیگ پخت ریخته و آب را به دیگ اضافه می کنیم و سپس در منو برنامه های دستگاه گزینه (Rice) را انتخاب کرده و اجازه می دهیم تا برنج به طور کامل پخته شود.
پس از پخت کامل برنج، شیر را به دیگ پخت اضافه می کنیم سپس از منو تنظیمات پلوپز چند کاره گزینه (Milk porridge) را انتخاب می کنیم.
پس از لعاب انداختن برنج مقداری شکر به مخلوط اضافه می کنیم و به مدت ده دقیقه مواد را مخلوط می کنیم.
در مرحله بعد پودر هل به همراه گلاب را به ترکیب اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده تا کاملا ترکیب شود.
پس از رسیدن به غلظت مناسب شیر برنج را از دیگ پخت خارج کنید.
می توانید به میزان دلخواه به شیر برنج شکر اضافه کنید یا با شیره انگور میل کنید.