طرز تهیه لوبیا پلو با پلوپز

روش تهیه لوبیا پلو با پلوپز کاخلر

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو

مواد لازم
برنج ایرانی
زعفران
لوبیا چشم‌ بلبلی
نمک، فلفل
گوشت چرخ‌کرده
پیاز

مراحل تهیه لوبیا پلو

پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در ظرفی سرخ کنید؛ تا به رنگ عسلی درآید، سپس گوشت چرخ‌ کرده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید؛ و بعد از آن که به طور کامل سرخ شدند مواد آماده شده را کنار بگذارید. لوبیا را در قابلمه جدا بپزید، آب لوبیا را به برنج اضافه نکنید. زیرا باعث تیره شدن رنگ برنج خواهد شد.

بیشتر بدانید: قیمت پلوپز در اصفهان

برنج را در دیگ پلوپز بریزید و دکمه شروع را بزنید تا پخت آغاز شود. بعد از گذشت 30 دقیقه از پخت، برنج، لوبیا و باقی مواد را به همراه زعفران به برنج اضافه کنید و در پلوپز را ببندید تا ادامه پخت را ادامه دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

نوزده − یک =

keyboard_arrow_up