دستورالعمل‌ها و ایده‌های آشپزی

طرز تهیه لوبیا پلو در پلوپز

لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به خاطر عطر و طعم دلپذیرش، به عنوان یک گزینه عالی برای وعده‌های غذایی خانواده‌ها شناخته می‌شود. این غذا معمولاً با ترکیب برنج، لوبیا و ادویه‌جات معطر تهیه می‌شود و می‌تواند به همراه گوشت قرمز یا مرغ سرو شود. با توجه به مواد مغذی موجود در لوبیا و خواص برنج، لوبیا پلو به عنوان یک غذای مقوی و سالم نیز شناخته می‌شود. در این آموزش، مراحل تهیه لوبیا پلو را به شما معرفی می‌کنیم تا بتوانید این خوراک خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای لوبیا پلو در پلوپز

 
مواد مقدار
برنج ۳ پیمانه
لوبیا چیتی (خیس‌خورده) ۱ پیمانه
گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار مورد نیاز

مراحل پخت:

۱. آماده‌سازی مواد میانی

۱. پیازها را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای با روغن تفت دهید تا طلایی-عسلی شود.
۲. گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و با نمک، فلفل و زردچوبه مزه‌دار نمایید.
۳. مواد را تا زمانی که گوشت کاملاً سرخ شود هم بزنید، سپس از حرارت بردارید.

۲. پخت لوبیا

۴. لوبیای خیس‌خورده را در قابلمه‌ای جداگانه با آب بپزید (حدود ۴۵ دقیقه).

  • نکته: آب لوبیا را دور بریزید تا برنج تیره نشود.

۳. پخت برنج

۵. برنج را پس از خیس خوردن (۳۰ دقیقه) در پلوپز بریزید و آب را به اندازه‌ای اضافه کنید که ۲ بند انگشت روی برنج را بپوشاند.
۶. دکمه پخت را فشار دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه بپزد.

بیشتر بدانید: قیمت پلوپز در اصفهان

۴. ترکیب نهایی

۷. پس از ۳۰ دقیقه، برنج را باز کرده و مواد گوشتی، لوبیای پخته و زعفران را به آن اضافه کنید.
۸. مواد را به آرامی با برنج مخلوط نمایید و در پلوپز را ببندید تا ۲۰ دقیقه دیگر دم بکشد.

2/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − یک =