روش تهیه انواع سس با خردکن کاخلر

روش تهیه انواع سس
سس اسپانیایی و راهنمای خرید خردکن

موجو قرمز نام سسی خوش طعم مربوط به کشور اسپانیا است که طرفداران زیادی در جزایر قناری دارد.
برای تهیه این سس باید روغن زیتون، سرکه، نمک دریا، سیر،فلفل قرمز، زیره سبز و پاپریکا را داخل پارچ خرد کن چند کاره بریزید و کاملا با یکدیگر میکس کنید.
از این سس می توانید در کنار سیب زمینی سرخ کرده،گوشت و یا ماهی استفاده کنید.

طرز تهیه سس سالسا با خردکن چند کاره

سس سالسا سسی است با طعم تند که دارای اصالت اسپانیایی است.سالسا به چاشنی هایی گفته می شود که می توان آن ها را با غذا و یا پیش غذا های مختلف استفاده کرد.
معروف ترین این سس ها سالسا با گوجه فرنگی است.از این سس می توانید در کنار انواع فست فود ها ، سالاد و چیپس و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سس سالسا

گوجه فرنگی کبابی شده450 گرم
سیریک حبه
پیاز سفیدیک متوسط
گشنیز تازهبه مقدار لازم
فلفل هالوپینو یا فلفل سبز تندنصف یک عد  بدون دانه
آب لیمو ترشبیشتر از یک قاشق غذا خوری
نمک دریایک قاشق چای خوری

طرز تهیه سس سالسا

در مرحله اول گوجه فرنگی ها را کبابی کنید پس از آن پوست آن ها را بگیرید.
سیر،گوجه کباب شده،پیاز،گشنیز تازه،فلفل هالوپینو،آب لیمو ترش و نمک را به پارچ خردکن اضافه کرده و کاملا با یکدیگر ترکیب کنید.
این سس در یک ظرف بسته به مدت ده روز قابل نگهداری و استفاده می باشد.

طرز تهیه سس تار تار با خردکن چند کاره

سس تارتار با خردکن کاخلر

مواد لازم برای تهیه سس تارتار

سس مایونزیک لیوان
سس گوجه فرنگییک قاشق غذا خوری (دلخواه)
خیارشور6 عدد
آب لیمو ترش1 قاشق غذا خوری
جعفری و شویدبه مقدار لازم
شکریک قاشق چای خوری
پیاز یا پیازچهبه مقدار لازم
فلفل قرمز یا سیاه4/1 قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم

برای تهیه سس تارتار کافی است تا مواد فوق را در پارچ خردکن چند کاره بریزید و مواد را به طور کامل با یکدیگر مخلوط کنید.
سس تارتار را می توانید در کنار غذا های دریایی مانند ماهی و میگو و یا در کنار شنیسل،مرغ سوخاری،انواع ناگت و … مصرف کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

4 × دو =

keyboard_arrow_up