موجو قرمز نام سسی خوش طعم مربوط به کشور اسپانیا است که طرفداران زیادی در جزایر قناری دارد.
برای تهیه این سس باید روغن زیتون، سرکه، نمک دریا، سیر،فلفل قرمز، زیره سبز و پاپریکا را داخل پارچ خرد کن چند کاره بریزید و کاملا با یکدیگر میکس کنید.
از این سس می توانید در کنار سیب زمینی سرخ کرده،گوشت و یا ماهی استفاده کنید.
طرز تهیه سس سالسا با خردکن چند کاره
سس سالسا سسی است با طعم تند که دارای اصالت اسپانیایی است.سالسا به چاشنی هایی گفته می شود که می توان آن ها را با غذا و یا پیش غذا های مختلف استفاده کرد.
معروف ترین این سس ها سالسا با گوجه فرنگی است.از این سس می توانید در کنار انواع فست فود ها ، سالاد و چیپس و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس سالسا
گوجه فرنگی کبابی شده | 450 گرم |
سیر | یک حبه |
پیاز سفید | یک متوسط |
گشنیز تازه | به مقدار لازم |
فلفل هالوپینو یا فلفل سبز تند | نصف یک عد بدون دانه |
آب لیمو ترش | بیشتر از یک قاشق غذا خوری |
نمک دریا | یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه سس سالسا
در مرحله اول گوجه فرنگی ها را کبابی کنید پس از آن پوست آن ها را بگیرید.
سیر،گوجه کباب شده،پیاز،گشنیز تازه،فلفل هالوپینو،آب لیمو ترش و نمک را به پارچ خردکن اضافه کرده و کاملا با یکدیگر ترکیب کنید.
این سس در یک ظرف بسته به مدت ده روز قابل نگهداری و استفاده می باشد.
طرز تهیه سس تار تار با خردکن چند کاره
مواد لازم برای تهیه سس تارتار
سس مایونز | یک لیوان |
سس گوجه فرنگی | یک قاشق غذا خوری (دلخواه) |
خیارشور | 6 عدد |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذا خوری |
جعفری و شوید | به مقدار لازم |
شکر | یک قاشق چای خوری |
پیاز یا پیازچه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز یا سیاه | 4/1 قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
برای تهیه سس تارتار کافی است تا مواد فوق را در پارچ خردکن چند کاره بریزید و مواد را به طور کامل با یکدیگر مخلوط کنید.
سس تارتار را می توانید در کنار غذا های دریایی مانند ماهی و میگو و یا در کنار شنیسل،مرغ سوخاری،انواع ناگت و … مصرف کنید.