دستورالعمل‌ها و ایده‌های آشپزی

گریل کردن مرغ با ساندویچ ساز

روش گریل کردن مرغ با اسنک ساز

گريل كردن مرغ در ساندويچ ساز یکی از روش‌ های محبوب و سالم برای پخت این منبع پروتئینی غنی است. اما شاید کمتر کسی بداند که با استفاده از ساندویچ ساز هم می‌ توان به راحتی و با کیفیت بالا مرغ را گریل کرد. این دستگاه چند کاره که معمولاً برای تهیه ساندویچ و اسنک استفاده می‌ شود، می‌ تواند به یکی از ابزارهای مفید آشپزخانه برای پخت و پز سریع و آسان تبدیل شود. با استفاده از ساندویچ ساز، می‌ توانید مرغ را به صورت یکنواخت و بدون نیاز به روغن زیاد گریل کنید، در حالی که طعم و عطر دلپذیر آن حفظ می‌ شود. در این راهنما، به شما نشان خواهیم داد که چگونه با استفاده از اسنک ساز چندکاره، مرع گریل کنید و یک وعده غذایی خوشمزه و سالم آماده نمایید.

مواد لازم برای گریل کردن مرغ

سینه مرغ بدون پوست و استخان2 عدد
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
نمک4/1 قاشق چایخوری
روغن زیتوندو قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه مرغ گریل با ساندویچ ساز

  • ابتدا سینه های مرغ بدون استخوان را به وسیله بیفتک کوب یا حتی یک لیوان صاف کنید.
  • تکه های مرغ را در ظرفی ریخته و با فلفل سیاه، پاپریکا، نمک و پودر سیر کاملا ترکیب کنید.
  • روی سینه های مرغ را روغن زیتون ریخته و مرغ را کاملا به روغن آغشته کنید.
  • به مدت یک ساعت به مواد استراحت بدهید تا مزه دار شوند.
  • تکه های مرغ را روی صفحه گریل ساندویچ ساز قرار داده و به مدت 10 دقیقه هر دو طرف مرغ را گریل کنید. توجه داشته باشید که گوشت به طول کامل پخته شود.

مرغ گریل شده در ساندویچ ساز را به همراه دسر در کنار خانواده نوش جان کنید.

امتیاز دهید!

6 دیدگاه در “گریل کردن مرغ با ساندویچ ساز

  1. سارا محمدی گفت:

    واقعاً ایده جالبی بود! هیچوقت فکر نمی‌کردم بشه با ساندویچ ساز مرغ گریل کرد. امتحانش کردم و نتیجه فوق‌العاده شد. مرغ‌ها کاملاً آبدار و خوشمزه شدن. ممنون از این ایده نو و کاربردی!

  2. نازنین کرمانی گفت:

    من این روش رو برای شام امتحان کردم و خانواده عاشقش شدن! پیشنهاد می‌کنم یه بخش هم به انواع سس‌های مناسب این نوع مرغ گریل اضافه کنید. واقعاً ممنون بابت این ترفند آشپزی هوشمندانه!

  3. پویا احمدی گفت:

    به عنوان کسی که در خوابگاه زندگی می‌کنه، این مقاله رو معجزه می‌دونم! حالا می‌تونم با کمترین امکانات مرغ خوشمزه درست کنم. فقط میشه بگید چطور می‌تونیم پوست مرغ رو تردتر کنیم؟

  4. احمدی گفت:

    من این روش رو امتحان کردم و واقعاً عالی بود! مرغ‌ها ترد و آبدار شدن. فقط یه سوال: آیا میشه از ادویه‌های دیگه هم استفاده کرد؟ ممنون از مقاله مفیدتون.

  5. امیرحسین رضایی گفت:

    به عنوان کسی که همیشه وقت کمی داره، این روش نجاتم داد! مرغ در کمتر از ۱۰ دقیقه آماده شد. کاش زمان دقیق برای هر طرف مرغ رو هم می‌نوشتید.

  6. سارا نوروزی گفت:

    مرسی از ایده عالیتون! من به جای سینه مرغ از ران استفاده کردم و خیلی خوشمزه شد. پیشنهاد می‌کنم حتما امتحانش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =