برنامه پخت ته دیگ طلایی با پلوپز کاخلر

راهنمای تهیه ته دیگ

 
وظیفه اصلی اولین پلوپز های ساخته شده فقط پخت انواع پلو بوده است. اما با پیشرفت روز افزون تکنولوژی پلوپز های چند کاره می توانند با برنامه ریزی برای پخت یک غذای خاص این کار را به خوبی انجام دهند اما همچنان بیشترین استفاده ای که از این وسیله می شود پختن برنج است.
زمان مطلوب پخت برنج در پلوپز برقی چند کاره کاخلر 25 دقیقه درنظر گرفته شده است.
باید در نظر داشت که مدت زمانی که برای پخت برنج در منو پلوپز انتخاب می شود کمتر از 5 دقیقه و بیشتر از 4 ساعت نباشد.
در منو پلوپز چند کاره کاخلر برای پخت برنج بدون ته دیگ باید گزینه Rice(برنج) را انتخاب کنید و برای ته دیگ دار شدن پلو شما می توانید گزینه crispy rice را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه پلوپز 20 کاره کاخلر زمان لازم برای پخت ته دیگ را یک ساعت و سی دقیقه در نظر خواهد گرفت.

قابلیت پخت ته دیگ در پلوپز چند کاره

ته دیگ از غذا های مورد علاقه ما ایرانی هاست به همین منظور بهتر است به سراغ پلوپز های چند کاره ایرانی بروید. زیرا برنامه تهیه در این پلوپز ها باعث برشته تر شدن و خوش طعم تر شدن ته دیگ شما خواهد شد.

طرز تهیه انواع ته دیگ در پلوپز دیجیتال

از پرطرفدارترین برنامه‌ های پخت در منو پلوپز چند کاره تهیه‌ ی ته دیگ است. برای تهیه ته دیگ کافی است تا مواد اولیه‌ ی لازم برای درست کردن ته دیگ را آماده کنید و درمرحله‌ ی آبکش کردن برنج، مواد ته دیگ را در کف قابلمه‌ ی پلوپز بریزید و برنج را روی آن اضافه کنید. بهترین گزینه برای تهیه یک ته دیگ خوش رنگ و خوش فرم استفاده از پلوپز چند کاره کاخلر است.

طرز تهیه ته دیگ طلایی

  1. برای تهیه‌ی یک ته دیگ طلایی رنگ؛ ابتدا، مقداری ماست چکیده را با تخم مرغ مخلوط کنید و سپس مقداری زعفران دم کرده و نمک به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کنید.
  2. برای طلایی و برشته شدن ته دیگ، باید حتماً به میزان کافی در دیگ پلوپز روغن بریزید. ته دیگ، خاصیت جذب روغن بالایی دارد و در زمان برشته شدن، روغن زیادی را جذب می کند. اگر به میزان کافی در قابلمه روغن نریزید؛ در زمان برشته شدن ته دیگ، روغن کم خواهد شد. برای تهیه ته دیگ با نان می توانید مقداری زعفران را که از قبل دم کرده اید؛ بر روی نان بمالید و نان را کف دیگ پخت قرار دهید.

راحت ‌ترین و سریع‌ ترین راه برای درست کردن ته دیگ، استفاده از نان به عنوان ته دیگ است. ته دیگ نان را برای انواع پلو و برنج ساده می توانید استفاده کنید. ته دیگ نان لواش، یکی از پر طرفدار ترین ته دیگ ها در سفره ایرانی ها است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

یازده − 11 =

keyboard_arrow_up