طرز تهیه استیک با ساندویچ ساز

روش تهیه استیک با اسنک ساز

به تکه بزرگی از گوشت که معمولا گوشت گاو و یا گوساله است استیک می گویند. اما گاهی اوقات به تکه های بزرگ از گوشت ماهی های آزاد مانند سالمون،شیر و .. نیز استیک می گویند. گوشت استیک را در خلاف جهت ماهیچه برش می دهند، این در حالی است که در فیله، به موازات گوش برش می زنند.

انواع استیک

استیک دنده بدون استخوان، استیک دنده، استیک گرد، استیک سالیسبری (تهیه شده از گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و قارچ)، استیک راسته و استیک مغز ران

مواد لازم برای تهیه استیک با ساندویچ ساز

برای تهیه استیک به وسیله ساندویچ ساز خانگی باید گوشت را مزه دار کنید، این کار باعث از بین رفتن بوی زهم گوشت و همچنین نرم شدن بافت گوش خواهد شد. در ادامه مواد مورد نیاز را مشاهده می نمایید.

فیله گوساله2 تکه
سیر5 حبه
فلفل سیاهیک قاشق چای خوری
رزماری2 شاخه
کره2 قاشق غذا خوری
آویشن1 قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم

(می توانید از گیاهانی که بوی خوشی دارند مانند برگ بو نیز استفاده کنید.)

طرز تهیه استیک با ساندویچ ساز

در صورتی که به گوشت گوساله علاقه مند نیستید می توانید از هر گوشتی که دارای مقداری رگه چربی هستند استفاده کنید که باعث خواهد شد استیک شما آبدار و خوش طعم تر شود. قطعه های گوشت را حتما با توجه به ابعاد و حرارت ساندویچ ساز برش بزنید. درصورتی که برش های گوشت ضخیم تر باشد مدت زمان پخت نیز افزایش خواهد یافت.

  1. گوشت را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
  2. روغن زیتون نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر ترکیب کرده و بر روی تکه های گوشت بمالید. گیاه رزماری و سیر را با چاقو له کرده و بر روی گوشت قرار دهید.
  3. به گوشت به مدت یک ساعت استراحت دهید تا به همراه رزماری و سیر و یا برگ بو مزه دار شود.
  4. صفحه گریل ساندویچ ساز خود را نصب کرده و دستگاه را روشن کنید.
  5. مقداری کره روی صفحه گریل قرار دهید.
  6. پس از آب شدن کره تکه های گوشت را روی صفحه گریل قرار دهید. در زمان پخت مقداری آویشن روی گوشت بریزید.
  7. پس از نرم شدن و آب دار شدن بافت گوشت استیک شما آماده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

شانزده + سه =

keyboard_arrow_up