مارمالاد در واقع ریشه کلمه پرتغالی marmelada به معنی مربای مارملو است که به زبان اسپانیایی ترجمه شده است. این کلمه (melmelon) در نوشته های یونان باستان نیز به چشم می خورد و به معنی سیب عسلی است چون اولین مربا را از میوه به و سیب پخته شده به همراه عسل تهیه می کردند. برای تهیه مربا به وسیله پلوپز دیجیتال کاخلر در منو تنظیمات حالت Jam (مربا) را انتخاب کنید. زمان پخت پیشفرض برای پخت مربا در پلوپر 20 کاره کاخلر 35 دقیقه است. در نظر داشته باشید زمان انتخابی شما نباید کمتر از 5 دقیقه و بیشتر از دو ساعت باشد.
بیشتر بدانید: قیمت پلوپز چندکاره
مواد لازم برای تهیه مربا به
مواد لازم | مقدار مواد |
میوه به | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۸ لیوان |
آب لیمو ترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
مراحل آماده سازی مربا
- در مرحله اول به ها را کاملا می شوییم؛ پس از آن، بنا به سلیقه می توانید میوه را پوست بگیرید و سپس در اندازه دلخواه خرد کنید.
- تکه های میوه را داخل دیگ پلوپز چند کاره کاخلر ریخته و آب را به دیگ پخت اضافه کنید. (مقدار آب اضافه شده نباید بیش از حد باشد؛ زیرا در داخل پلوپز مقدار تبخیر آب بسیار پایین است و ممکن است مربای رقیقی داشته باشید. میزان سطح آب به اندازه پوشاندن روی سطح میوه ها کافی است. )
- به نسبت مقدار میوه استفاده شده برای مربا، شکر به دیگ پلوپز اضافه کنید. (میزان شکر، درصورت علاقه به شیرینی کم می تواند به صورت دلخواه باشد. )
- بنا به سلیقه می توانید برای طعم دار کردن مربا از،هل و یا چوب دارچین یا زعفران دم کرده استفاده کنید.
- دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش به مواد اضافه کنید.
- به منو تنظیمات پلوپز20 کاره کاخلر رفته آن را برای پخت مربا (Jam) تنظیم کرده و مدت زمان و دما مورد نظر برای پخت مربا را انتخاب می کنیم سپس دکمه start را انتخاب کرده تا پخت آغاز شود.
- در پایان کار مربا را داخل ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.