طرز تهیه شامی پوک یا شامی لپه با ساندویچ ساز

طرز تهیه شامی پوک

شامی پوک یک نوع غذای سنتی ایرانی است که معمولاً از ترکیب گوشت چرخ‌ کرده، سیب‌ زمینی، پیاز، تخم‌ مرغ و ادویه‌ جات تهیه می‌ شود. این غذا به صورت کوفته‌ های کوچک و گرد شکل داده می‌ شود و سپس در روغن سرخ می‌ شود تا ترد و طلایی رنگ شود.

بیشتر بخوانید: ساندویچ ساز قیمت ارزان

مواد لازم برای تهیه شامی پوک

لپه1 فنجان (قبل از پخت چند ساعت خیس کنید)
گوشت چرخ کرده1 کیلو
تخم مرغ1عدد
سیب زمینی1عدد بزرگ
پیاز1عدد بزرگ
زردچوبه و ادویه های لازمبه مقدار کافی و اختیاری
بکینگ پودریک پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

مراحل تهیه شامی پوک

لپه را پس از خیساندن به مدت نیم ساعت و همچنین سیب زمینی را به صورت کامل بپزید.
پیاز و گوشت را درون محفظه غذاساز و یا خردکن بریزید و مواد را کاملا خرد و ترکیب کنید. پس از سرد شدن سیب زمینی و لپه را به مواد داخل محفظه خردکن و یا غذا ساز خود اضافه کرده و مجددا مخلوط نمایید.
سپس ادویه های لازم، فلفل، نمک، زرد چوبه، زعفران و بکینگ پودر و همچنین تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و کاملا ترکیب کنید.
صفحه گریل ساندویچ ساز خود را در روی دستگاه نصب کنید و صبر کنید تا صفحات کاملا داغ شوند سپس مقداری روغن روی صفحات ریخته و مواد شامی را به شکل توپی در کف دست درست کرده و سپس آن را کمی صاف کنید تا به شکل دایره ای درآید. می توانید این غذای لذیذ را در کنار چاشنی های مختلف مانند انواع سس و ترشی نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

4 × یک =

keyboard_arrow_up