طرز تهیه وافل خانگی خوشمزه

روش تهیه وافل خانگی

از وافل می توان به عنوان یک صبحانه یا میان وعده سالم برای کودکان استفاده کرد. اولین دستور پخت وافل در اواخر قرن چهاردهم به وجود آمد اما خمیر مایه خاصی را شامل نمی شد و فقط نام وافل همراه آن بود. آنچه امروزه به نام وافل می شناسیم که دارای ظاهری مشبک است در قرن 15 شکل گرفت. این شیرینی لذیذ برای اولین بار توسط مهاجران هلندی به آمریکا وارد شد و در اصل فرانسوی ها، بلژیکی ها و هلندی ها از این شیرینی استفاده می کرده اند.

مواد لازم برای تهیه وافل

آرد سفید2 لیوان
بکینگ بودر1 قاشق غذا خوری
شکر1 فنجان
تخم مرغ2 عدد
شیر گرم1 لیوان
کره50 گرم
وانیلیک قاشق چای خوری

 طرز تهیه وافل

آرد و بکینگ پودر را در ظرفی با یکدیگر الک کنید. تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و وانیل را به آن اضافه کنید و پس از آن با همزن برقی مواد را مخلوط کنید. سپس شکر را به مواد اضافه کرده و مجددا هم بزنید. در مرحله بعد کره و شیر گرم را به تخم مرغ ها اضافه کرده و به وسیله همزن مخلوط کنید. در پایان آرد را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با لیسک به طور کامل مخلوط کنید تا خمیر وافل آماده شود.
(خمیر وافل نباید خیلی سفت و یا خیلی رقیق باشد.)
صفحه وافل را در ساندویچ ساز جای گذاری کنید و سپس آن را روشن کرده و داخل صفحات را به وسیله اسپری روغن کمی چرب کنید و مواد وافل را درون صفحات بریزید. درب ساندویچ ساز را ببندید. پس از آماده شدن وافل می توانید به همراه سس شکلات یا سس میوه ای و یا تک های میوه نوش جان کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

5 × 4 =

keyboard_arrow_up