با گریل کردن ماهی در ساندویچ ساز علاوه بر این که بافت لطیف ماهی از بین نمی رود باعث حفظ خواص ماهی نیز خواهد شد. در این روش شما می توانید با صرف کمترین زمان بهترین روش پخت ماهی با حفظ خواص موجود در آن را داشته باشید.
بیشتر بدانید: قیمت ساندویچ ساز
فهرست مطالب
مواد لازم برای تهیه ماهی گریل
فیله ماهی | 4 تکه |
روغن زیتون | 4/1 پیمانه |
سیر | 3 حبه |
آبلیمو | 3 قاشق غذا خوری |
آویشن و نمک | به مقدار لازم |
روش تهیه ماهی گریل در ساندویچ ساز
در ظرف مناسبی روغن زیتون، آبلیمو، آویشن و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. سیر را به کمک چاقو له کرده و داخل ظرف بریزید. تکه های ماهی را کاملا با مواد مخلوط کنید. به مواد به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا بوی زهم ماهی از بین برود و ماهی مزه دار شود. صفحه گریل دستگاه خود را نصب کرده و دستگاه را روشن کنید. سطح صفحه گریل را کاملا چرب کنید و تکه های ماهی را روی صفحه قرار دهید. پس از گریل شدن کامل هر دو طرف ماهی می توانید در کنار خرما نوش جان کنید.
شیوه های از بین بردن بوی زهم ماهی
- استفاده از نشاسته ذرت و زردچوبه
- استفاده از سرکه برای رفع بوی بد ماهی
- استفاده از آبلیمو و ماست قبل از پخت در هنگام مزه دار کردن
- رفع بوی بد ماهی با استفاده از زنجبیل
- استفاده از پیاز در هنگام پخت ماهی
- رفع بوی زهم ماهی با کره بادام زمینی