تهیه انواع شامی و کتلت با خردکن کاخلر

راهنمای پخت کتلت

این شکل از طبخ میگو می تواند برای افرادی که علاقه ای به خوردن میگو ندارند مناسب باشد.
با این روش می توانید به راحتی در خانه غذایی با خواص غذایی زیاد تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه کتلت میگو

میگو پاک شده450 گرم
پودر سوخارینصف پیمانه
تخم مرغ2 عدد
سیب زمینی3 عدد
آرد سفیدبه مقدار لازم
پیاز1 عدد
سیر2حبه
شنبلیله و ترخون1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه،ادویه کاری،زردچوبه،فلفل قرمزبه مقدار لازم

برای از بین بردن بوی زهم میگو ها در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به مدت 5 دقیقه در آب بجوشد.
سپس سیب زمینی ها را آب پز کرده و میگو ها را پس از آبکش کردن داخل پارچ خرد کن چند کاره بریزید، تا کاملا یکدست شوند سپس سیر و سیب زمینی را به خرد کن اضافه کنید تا به همراه میگو ها کاملا ترکیب شوند. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید تا کتلت ها وا نرود. سبزی ها، تخم مرغ، پیاز و ادویه ها را به مواد اضافه کرده و کاملا میکس می کنیم. برای انسجام بیشتر مواد می توانید از آرد سفید و یا آرد نخودچی استفاده کنید.

می توانید این کتلت را هم به صورت سوخاری و هم بدون سوخاری در روغن سرخ کرده و سپس سرو کنید.
توجه داشته باشید که، برای مغز پخت شدن کتلت باید آن را با حرارت ملایم سرخ کنید.

طرز تهیه شامی پوک یا شامی لپه

مواد لازم برای تهیه شامی پوک

لپه1 فنجان (قبل از پخت چند ساعت خیس کنید)
گوشت چرخ کرده1 کیلو
تخم مرغ1عدد
سیب زمینی1عدد بزرگ
پیاز1عدد بزرگ
زردچوبه و ادویه های لازمبه مقدار کافی و اختیاری
بکینگ پودریک پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
پودر سوخاریبه مقدار لازم

طرز تهیه شامی پوک در خانه

لپه را پس از خیساندن به مدت نیم ساعت و همچنین سیب زمینی را به صورت کامل بپزید.
پیاز و گوشت را درون محفظه خردکن بریزید و مواد را کاملا خرد و ترکیب کنید. پس از سرد شدن، سیب زمینی و لپه را به مواد داخل پارچ دستگاه خردکن هفت کاره اضافه کرده و مجددا مخلوط نمایید.
سپس ادویه های لازم ، فلفل، نمک، زرد چوبه، زعفران و بکینگ پودر و همچنین تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و کاملا ترکیب کنید.
روغن را در تابه کاملا داغ کنید و مواد شامی را به شکل توپی در کف دست درست کرده و سپس آن را کمی صاف کنید تا به شکل دایره ای درآید. (استفاده از پودر سوخاری اختیاری است؛ شما می توانید بعد از توپی شکل کردن مواد آن را به پودر سوخاری آغشته کرده و سپس صاف کنید یا این که بدون پودر سوخاری در روغن سرخ کنید.) می توانید این غذای لذیذ را در کنار چاشنی های مختلف مانند انواع سس و ترشی نوش جان کنید.

طرز تهیه شامی کباب

مواد لازم برای تهیه شامی کباب

سیب زمینی متوسط4 عدد
پیاز متوسط3عدد
گوشت350 گرم
تخم مرغ1عدد
نمک،فلفل سیاه و قرمزبه مقدار لازم
زردچوبه1قاشق چای خوری
پودر زنجبیلنصف قاشق چای خوری
ادویه کاریبه مقدار لازم

 
برای تهیه این شامی ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و سپس به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و داخل محفظه خردکن برقی بریزید و کاملا خرد کنید.
سپس پیاز را رنده کرده و با فشار دست آب اضافی آن را می گیریم. پیاز و گوشت را به همراه تخم مرغ به سیب زمینی ها به همراه ادویه های لازم، نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، پودر زنجبیل و ادویه کاری در داخل خرد کن اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید. (توجه: در صورت زیاد بودن حجم مواد مورد استفاده موادی مانند گوشت و سیب زمینی به همراه تخم مرغ و ادویه ها را به صورت جدا در مخلوط کن خرد کرده و سپس آن را به ظرفی دیگر انتقال دهید و در آن ظرف مواد را ورز دهید تا به طور کامل ترکیب شوند)
پس از یک دست شدن مواد آن را به ظرف دیگری انتقال داده و یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
سپس مواد را به صورت دایره و تخت در کف دست شکل داده و در روغن سرخ کنید. کباب شامی شما آماده است؛ نوش جان.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

سه + بیست =

keyboard_arrow_up