راهنمای خرید ساندویچ ساز

چه ساندویچ سازی بخریم؟

برای تهیه یک اسنک خوشمزه شما به یک دستگاه ساندویچ ساز عالی نیاز دارید.در بازار ساندویچ ساز های متعددی یافت می شود که هر کدام ساختار خاص به خود را دارند؛اما نکات مختلفی وجود دارد که یک اسنک پز عالی را از سایر رقبا متمایز می کند.

دسته بندی انواع دستگاه های ساندویچ ساز

امروزه دستگاه های ساندویچ ساز به هفت دسته مختلف تقسیم بندی می شوند که هر کدام دارای ویژگی ها و کاربردی است.
در ساندویچ ساز های panini press محصولاتی هستند که برای استفاده ابتدا باید به طور کامل داغ شوند و پس از آن نان را روی دستگاه قرار می دهند.
اسنک سازهای چند منظوره به شما اجازه می دهند تا انواع ساندویچ ها،اسنک های مرغ،گوشت،قارچ،سبزیجات و حتی استیک را به سادگی تهیه کنید.
این ساندویچ ساز ها دارای صفحات متعدد با روکش سرامیکی نچسب بوده و توانایی کنترل دما برای جلوگیری از سوختگی را دارند.
این دستگاه ها می توانند دارای صفحات وافل،فینگر فود،ساندویچ و گریل نیز باشند.
نوع دیگری از اسنک پز ها نوع ماکروویو دار هستند که از تجهیزات کافی شاپی می باشند این محصولات در قسمت پایینی دارای یک سینی هستند که می توانید در داخل آن غذا های مختلف را نیز گرم کنید.

چه عواملی برا قیمت ساندویچ ساز تاثیر گذار است؟

یکی از عوامل تعیین کننده در قیمت ساندویچ ساز ها نام برند و سازنده این دستگاه ها است که به علت شهرت بیشتر قیمتگذاری بالاتری نسبت به سایرین دارند.
عامل دیگر تعداد صفحات ساندویچ ساز است،هر چه تعداد صفحات بیشتر باشد به مراتب قیمت دستگاه نیز افزایش می یابد.
قدرت المنتی در یک دستگاه نیز می تواند عامل تاثیر گذار در تعیین قیمت محصولات باشد.
در آخر کیفیت و جنس بدنه و صفحات اسنک پز و سیستم های کنترل دما در یک دستگاه نیز در افزایش و یا کاهش یک محصول تاثیر گذار می باشد.

راهنمای خرید ساندویچ ساز

برخلاف اسم ساندویچ ساز نه تنها این وسیله برای تهیه ساندویچ و اسنک مناسب است بلکه برای درست کردن انواع مواد غذایی مانند:وافل،گریل کردن مواد غذایی،املت و نیمرو، انواع کوکو و فینگر فود ها ،شیرینی و کیک های کوچک نیز کارایی دارد.اما با تمام این ویژگی ها اصلی ترین و پر کاربرد ترین کار ساندویچ ساز تهیه یک ساندویچ خوش طعم خانگی در کمترین زمان است.برند های مشهور زیادی در زمینه ساخت این دستگاه ها فعالیت می کنند که با توجه به کیفیت و کارایی و مزیت های ساندویچ ساز های تولیدی می توان این برند ها را با یکدیگر مقایسه کرد.
یکی از عوامل تعیین کننده در خرید یک ساندویچ ساز کارآمد و خوب دارا بودن تعداد صفحات متنوع ساندویچ ساز است.
به طور مثال: صفحه گریل برای گریل کردن مواد غذایی مانند:گوشت،ماهی و … ؛صفحه وافل برای تهیه شیرینی و وافل های ترد و خوشمزه؛صفحه فینگر فود برای تهیه انواع فینگر فود ها برای تهیه  پیش غذا در دورهمی ها و مهمانی ها؛و صفحه ساندویچ برای تهیه انواع ساندویچ ها در کمترین زمان

دو نکته مهم در خرید ساندویچ ساز

  1. شستن صفحات ساندویچ ساز

بعضی از مدل های ساندویچ ساز با دارا بود صفحات قابل جابجایی این امکان را به شما می دهند که بتوانید به راحتی پس از استفاده صفحات را تمیز کنید.و یکی از عوامل مهم در تمیز کردن این صفحات جنس تفلون سرامیکی کیفیت بالای صفحات است.
نکته:برای عملکرد بهتر دستگاه های ساندویچ ساز قبل از استفاده می توانید آن ها را کمی با کره یا روغن چرب کنید.

  1. نشانگر LED:

نشانگر شما را از روشن و یا خاموش بودن دستگاه و همچنین زمان داغ شدن دستگاه و آماده شدن غذا آگاه خواهد کرد.

شایع ترین مشکل در ساندویچ ساز ها

یکی از مشکلات متداول در این دستگاه ها گرم نشدن المنت ساندویچ ساز است.این اتفاق ممکن است به خاطر خرابی المنت و یا خرابی کلید کنترل درجه حرارت و عدم اتصال درست به برق باشد.
خراب شدن المنت ساندویچ ساز مورد کمیابی در این دستگاه است و خراب شدن کلید کنترل در این دستگاه شایع ترین مشکل است.برخی از تولید کننده ها بخاطر محافظت از دستگاه در برابر نوسان برق در ورودی برق دستگاه فیوز های سیلیکونی استفاده می کنند که باعث میشود با افزایش شدت جریان این فیوز ذوب و منجر به خاموش شدن دستگاه شود. در این صورت با مراجعه به بخش خدمات شرکت ساندویچ ساز این فیوز تعویض و مشکل دستگاه به سادگی حل خواهد شد.
در برخی از موارد هر دو صفحه ساندویچ ساز گرم می شود اما یکی از چراغ ها روشن می شود در این صورت ممکن است که مشکل از سوییچ حرارتی ساندویچ ساز باشد که برای رفع مشکل باید سوییچ مورد برسی قرار گیرد.

نکاتی برای نگهداری صحیح از ساندویچ ساز

همیشه قبل از استفاده از دستگاه با یک پارچه نم دار سطح صفحات را به طور کامل تمیز کنید.همچنین پس از استفاده از ساندویچ ساز نیز سریعا چربی و لکه های به وجود آمده در سطح صفحات را پاک کنید تا این چربی ها روی هم انباشته نشوند.
پاک نکردن صحیح صفحات باعث می شود به مرو زمان این صفحات بوی بدی گرفته و غذا های پخت شده بوی خوش خود را از دست بدهند.
برای جدا کردن قطعات سفت و خشک شده هرگز از وسایل تیز استفاده نکنید؛زیرا باعث آسیب به تفلون ساندویچ ساز خواهد شد.
برای پاک کردن لکه و یا قطعه خشک شده کمی روغن روی آن بریزید و پس از چند دقیقه آن را بشویید.
توجه داشته باشید که هرگز برای شست وشوی صفحات از سیم ظرف شویی و شوینده های نامناسب استفاده نکنید؛زیرا باعث آسیب به پوشش نچسب خواهد شد.
بهتر است قبل از استفاده دستگاه را به برق متصل کنید تا گرم شود.

طرز تهیه انواع اسنک با ساندویچ ساز

شما با در دست داشتن یک ساندویچ ساز حرفه ای با صفحات ساندویچ، وافل، گریل و فینگرفود خواهید توانست انواع ساندویچ ها و شیرینی ها و حتی غذا ها را به راحتی تهیه کنید.

تهیه اسنک کالباس

مطمعنا تهیه فست فود در خانه اطمینان خاطر بیشتری نسبت به سالم بود غذا به شما خواهد داد. شما با تهیه مواد اولیه مرغوب خواهید توانست به راحتی و با سرعت بالا توسط ساندویچ ساز در خانه انواع مختلفی از غذا را تهیه کنید.

طرز تهیه یک اسنک ساده بوسیله اسنک ساز

مواد لازم برای تهیه اسنک ساده

نان تست 4 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
ژامبون گوشت یا مرغ 4 ورقه
آویشن به میزان لازم
چیپس یا خلال سیب زمینی به میزان لازم

روش پخت
ژامبون گوشت یا مرغ را روی نان بگذارید و مقداری خلال سیب زمینی و مقداری پنیر پیتزا روی ژامبون ها بریزید و یک عدد نان تست دیگر بر روی مواد قرار دهید؛سپس نان تست ها را داخل دستگاه گذاشته و درب ساندویچ ساز را ببندید.پس از برشته شدن نان تست میتوانید با سس کچاپ و یا مایونز میل کنید.

طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ

برای سرعت بیشتر در تهیه این اسنک می توانید از گوشت چرخ کرده یا بیکن استفاده کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه اسنک گوشت وقارچ  مناسب برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 100 گرم
قارچ 100گرم
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد
نان تست 8 عدد
پنیر پیتزا 250 گرم
زرد چوبه،نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 طرز پخت اسنک گوشت و قارچ در ساندویچ ساز
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سپس سرخ کنید.پس از طلایی شدن پیاز فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
در مرحله بعد قارچ ها را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید پس از کم شدن آب قارچ ها گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کاملا با مواد سرخ کنید تا آب باقی مانده از مواد تمام شود؛ به مخلوط آماده شده زرد چوبه،فلفل و نمک اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
ساندویچ ساز را روشن کرده و صفحات را با مقداری روغن و یا کره چرب کنید.
مواد را روی نان تست بریزید و روی مواد مقداری پنیر پیتزا قرار دهید.سپس نان تست دیگر را روی مواد قرار داده و درب ساندویچ ساز را ببندید.
پس از طلایی شدن نان تست اسنک شما آماده است.

طرز تهیه اسنک پیتزایی

مواد لازم برای تهیه اسنک پیتزایی

سوسیس 200 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
قارچ 300 گرم
ذرت 4 قاشق غذا خوری
نان تست به تعداد لازم
کره به میزان لازم
پنیر چدار ورقه ای به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
آویشن 2 قاشق غذا خوری
نمک،فلفل سیاه،پودر پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم
سس کچاپ به میزان لازم

 روش تهیه اسنک پیتزایی
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت میدهیم تا طلایی شوند.
فلفل دلمه ای را خرد کرده و با پیاز مخلوط کنید تا کاملا تفت بخورد.
سپس سوسیس های خرد شده را به مخلوط اضافه می کنیم و به همراه مواد سرخ میکنیم.
در مرحله بعد قارچ های خرد شده را به همراه ادویه به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ کاملا گرفته شود.
در پایان پودر آویشن و سس کچاپ را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
پنیر چدار را روی نان تست قرار دهید و روی آن مواد را بریزید سپس در روی مواد مقداری پنیر پیتزا ریخته و نان تست دیگر را روی مواد قرار داده و در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید.
پس از طلایی و برشته شدن نان تست آن ها را از دستگاه خارج کنید.

طرز تهیه فینگر فود گوشت و قارچ

بهترین پیش غذا برای برای پذیرایی در مهمانی ها فینگر فود ها هستند.شما به وسیله ساندویچ ساز می توانید انواع فینگر فود ها را به سادگی و با کمترین هزینه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه فینگر فود گوشت و قارچ

آرد یک پیمانه
ماست 2/1 پیمانه
بیکینگ پودر،نمکو زعفران به مقدار کافی
روغن مایع 12 پیمانه
تخم مرغ 2عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ 150 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده به صورت نگینی به مقدار کافی
کنجد به مقدار لازم
زعفران به مقدار کافی

 روش تهیه فینگر فود گوشت و قارچ
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه تفت دهید.سپس به آن ادویه های لازم مانند نمک و زرد چوبه و … را اضافه کنید.
در مرحله بعد قارچ خرد شده و گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ کاملا بخار شود سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.
تخم مرغ ها را در ظرف دیگری به همراه روغن مایع مخلوط کنید.سپس مقداری زعفران دم کرده و نمک به آن اضافه می کنیم.
در مرحله بعد ماست و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و در پایان آرد را اضافه کنید تا خمیری یک دست بدست آورید.
ساندویچ ساز را روشن کنید و داخل صفحات را کمی چرب کنید مقداری کنجد داخل صفحات ساندویچ ساز بریزید.
کمی از مایع خمیری را درون صفحات ریخته و بعد از چند دقیقه مخلوط گوشت و قارچ را وسط خمیر بریزید و سپس مقدار دیگری از خمیر را روی مواد بریزید سپس درب ساندویچ ساز را ببندید تا کاملا برشته شوند.
در پایان فینگر فود ها را از ساندویچ ساز خارج کنید تا سرد شوند.

تهیه کتلت با ساندویچ ساز

یکی از ساده ترین راه ها برای آماده کردن یک وعده غذایی عالی تهیه کتلت با ساندویچ ساز است.
مدت زمان تقریبی پخت کتلت در ساندویچ ساز حدود 10 تا 20 دقیقه است.
مواد لازم برای تهیه کتلت

تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 4 قاشق غذا خوری
سیب زمینی 4 عدد
ادویه (نمک و فلفل و پاپریکا) به مقدار لازم

 ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و سپس آن ها را رنده کنید.(آب سیب زمینی ها را کامل بگیرید.)تخم مرغ و ادویه ها را به سیب زمینی ها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
داخل صفحات ساندویچ ساز را چرب کرده و مواد ترکیب شده را داخل صفحات ساندویچ ساز بریزید و پس از آن درب ساندویچ ساز را ببندید.

تاریخچه وافل

از وافل می توان به عنوان یک صبحانه یا میان وعده سالم برای کودکان استفاده کرد.
اولین دستور پخت وافل در اواخر قرن چهاردهم به وجود آمد اما خمیر مایه خاصی را شامل نمی شد و فقط نام وافل همراه آن بود. آنچه امروزه به نام وافل می شناسیم که دارای ظاهری مشبک است در قرن 15 شکل گرفت.
این شیرینی لذیذ برای اولین بار توسط مهاجران هلندی به آمریکا وارد شد و در اصل فرانسوی ها،بلژیکی ها و هلندی ها از این شیرینی استفاده می کرده اند.

طرز تهیه وافل خانگی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه وافل

آرد سفید 2 لیوان
بکینگ بودر 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شیر گرم 1 لیوان
کره 50 گرم
وانیل یک قاشق چای خوری

 طرز تهیه وافل
آرد و بکینگ پودر را در ظرفی با یکدیگر الک کنید.
تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته و وانیل را به آن اضافه کنید و پس از آن با همزن برقی مواد را مخلوط کنید.سپس شکر را به مواد اضافه کرده و مجددا هم بزنید.در مرحله بعد کره و شیر گرم را به تخم مرغ ها اضافه کرده و به وسیله همزن مخلوط کنید.در پایان آرد را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و با لیسک به طور کامل مخلوط کنید تا خمیر وافل آماده شود.
(خمیر وافل نباید خیلی سفت و یا خیلی رقیق باشد.)
ساندویچ ساز را روشن کرده و صفحه وافل را در ساندویچ ساز جای گذاری کنید داخل صفحات را به وسیله اسپری روغن کمی چرب کنید و مواد وافل را درون صفحات بریزید.
درب ساندویچ ساز را ببندید.
پس از آماده شدن وافل میتوانید به همراه سس شکلات یا سس میوه ای و یا تک های میوه نوش جان کنید.

طرز تهیه املت با ساندویچ ساز

یکی از املت های ساده و پر طرفدار که به وسیله دستگاه ساندویچ ساز تهیه می شود املت میکری است.برای این منظور باید ابتدا دستگاه را روشن کنید و صفحات ساندویچ ساز را با مقداری کره و یا روغن چرب کنید.
مواد لازم برای تهیه املت میکری شامل:گوجه،فلفل دلمه ای،تخم مرغ،آرد،ژامبون و ادویه های مورد نیاز است.
برای تهیه املت میکری باید ابتدا گوجه،فلفل دلمه ای و ژامبون را به صورت نگینی خرد کنید و سپس تخم مرغ،آرد،نمک و ادویه ها را مخلوط کنید و مواد خرد شده را با تخم مرغ مخلوط نمایید.
مواد آماده شده را در داخل صفحات ساندویچ ساز بریزید و سپس درب ساندویچ ساز را ببندید.تنها پس از چند دقیقه املت شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

تهیه استیک با ساندویچ ساز

استیک چیست؟
به تکه بزرگی از گوشت که معمولا گوشت گاو و یا گوساله است می گویند.اما گاهی اوقات به تکه های بزرگ از گوشت ماهی های آزاد مانند سالمون،شیر و .. نیز استیک می گویند.
گوشت استیک را در خلاف جهت ماهیچه برش می دهند که برعکس برش فیله که به موازات بافت گوشت برش می خورد است.
انواع استیک عبارت است از:
استیک دنده بدون استخوان،استیک دنده،استیک گرد،استیک سالیسبری که تهیه شده از گوشت چرخ کرده به همراه پیاز و قارچ است.)،استیک راسته و استیک مغز ران
مواد لازم برای تهیه استیک با ساندویچ ساز
برای تهیه استیک به وسیله ساندویچ ساز باید گوشت را مزه دار کنید،این کار باعث از بین رفتن بوی زهم گوشت همچنین نرم شدن بافت گوش خواهد شد.

فیله گوساله 2 تکه
سیر 5 حبه
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
رزماری 2 شاخه
کره 2 قاشق غذا خوری
آویشن 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم

(می توانید از گیاهانی که بوی خوشی دارند مانند برگ بو نیز استفاده کنید.)
طرز تهیه استیک با ساندویچ ساز
در صورتی که به گوشت گوساله علاقه مند نیستید می توانید از هر گوشتی که دارای مقداری رگه چربی هستند استفاده کنید که باعث خواهد شد استیک شما آبدار و خوش طعم تر شود.
قطعه های گوشت را حتما با توجه به ابعاد و حرارت ساندویچ ساز برش بزنید.
درصورتی که برش های گوشت ضخیم تر باشد مدت زمان پخت نیز افزایش خواهد یافت.

  1. گوشت را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید.
  2. روغن زیتون نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر ترکیب کرده و بر روی تکه های گوشت بمالید گیاه رزماری و سیر را با چاقو له کرده و بر روی گوشت قرار دهید.
  3. به گوشت به مدت یک ساعت استراحت دهید تا به همراه رزماری و سیر و یا برگ بو مزه دار شود.
  4. صفحه گریل ساندویچ ساز خود را نصب کرده و ساندویچ ساز را روشن کنید.
  5. مقداری کره روی صفحه گریل ساندویچ ساز قرار دهید.
  6. پس از آب شدن کره تکه های گوشت را روی صفحه گریل قرار دهید.در زمان پخت مقداری آویشن روی گوشت بریزید.
  7. پس از نرم شدن و آب دار شدن بافت گوشت استیک شما آماده است.

گریل کردن مرغ با ساندویچ ساز

مواد لازم برای گریل کردن مرغ

سینه مرغ بدون پوست و استخان 2 عدد
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک 4/1 قاشق چایخوری
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

 طرز تهیه مرغ گریل با ساندویچ ساز
ابتدا سینه های مرغ بدون استخوان را به وسیله بیفتک کوب یا حتی یک لیوان صاف کنید.
تکه های مرغ را در ظرفی ریخته و با فلفل سیاه،پاپریکا،نمکو پودر سیر کاملا ترکیب کنید.
روی سینه های مرغ را روغن زیتون ریخته و مرغ را کاملا به روغن آغشته کنید.
به مدت یک ساعت به مواد استراحت بدهید تا مزه دار شوند.
تکه های مرغ را روی صفحه گریل ساندویچ ساز قرار داده و به مدت 10 دقیقه هر دو طرف مرغ را گریل کنید.توجه داشته باشید که گوشت به طول کامل پخته شود.

گریل کردن ماهی در ساندویچ ساز

10 خاصیت ماهی که نمی دانستید.

  1. ماهی سرشار از پروتئین بوده و برای سلامت ماهیچه های بدن مفید است همچنین سرشار از ویتامین های D و B12 و مقادیر زیادی آهن،ید،فسفر و نیاسین است که نقش اساسی در سلامت بدن انسان دارند.
  2. امگا 3 موجود در ماهی باعث کاهش التهابات در بدن شده و همین امر منجر به جلوگیری از حملات قلبی و سکته مغزی می شود.
  3. بخاطر وجود امگا3 چربی های دارای کلسترول بد در بدن (LDL) کاهش می یابد.
  4. ماهی در صورتی که به میزان مناسب و یک بار در هفته مصرف شود باعث کاهش خطر ابتلا به زوال قرنیه در افراد میانسال خواهد شد.
  5. مصرف ماهی می تواند به طور مستقیم بر روی بخش خاکستری مغز که دارای سلول های عصبی برای پردازش اطلاعات است تاثیر گذار باشد و باعث تقویت قشر خاکستری مغز و جلوگیری از زوال عقل شود.
  6. پیشگیری از سرطان
  7. بیشترین ویتامین موجود در ماهی ویتامین D است که بالا ترین میزان این ویتامین در ماهی هایی مانند ماهی آزاد و شاه ماهی وجود دارد.
  8. امگا3 موجود در ماهی باعث تجزیه تری گلیسیرید و اسید های چرب کبد شده و خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش می دهد.
  9. پیشگیری و درمان افسردگی
  10. کمک به بهبود خواب

حال که با خواص فراوان و بی نظیر ماهی آشنا شدید با ما همراه باشید با
طرز تهیه ماهی گریل در ساندویچ ساز
با گریل کردن ماهی در ساندویچ ساز علاوه بر این که بافت لطیف ماهی از بین نمی رود باعث حفظ خواص ماهی نیز خواهد شد.
در این روش شما می توانید با صرف کمترین زمان بهترین روش پخت ماهی با حفظ خواص موجود در آن را داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه ماهی گریل

فیله ماهی 4 تکه
روغن زیتون 4/1 پیمانه
سیر 3 حبه
آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
آویشن و نمک به مقدار لازم

روش تهیه ماهی گریل در ساندویچ ساز
در ظرف مناسبی روغن زیتون،آبلیمو،آویشن و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید.
سیر را به کمک چاقو له کرده و داخل ظرف بریزید.
تکه های ماهی را کاملا با مواد مخلوط کنید.
به مواد به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا بوی زهم ماهی از بین برود و ماهی مزه دار شود.
صفحه گریل دستگاه خود را نصب کرده و دستگاه را روشن کنید.
سطح صفحه گریل را کاملا چرب کنید و تکه های ماهی را روی صفحه قرار دهید.
پس از گریل شدن کامل هر دو طرف ماهی می توانید در کنار خرما نوش جان کنید.

شیوه های از بین بردن بوی زهم ماهی

  1. استفاده از نشاسته ذرت و زردچوبه
  2. استفاده از سرکه برای رفع بوی بد ماهی
  3. استفاده از آبلیمو و ماست قبل از پخت در هنگام مزه دار کردن
  4. رفع بوی بد ماهی با استفاده از زنجبیل
  5. استفاده از پیاز در هنگام پخت ماهی
  6. رفع بوی زهم ماهی با کره بادام زمینی

طرز تهیه شامی پوک یا شامی لپه با ساندویچ ساز

مواد لازم برای تهیه شامی پوک با ساندویچ ساز 5 صفحه ای

 

لپه 1 فنجان (قبل از پخت چند ساعت خیس کنید)
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
تخم مرغ 1عدد
سیب زمینی 1عدد بزرگ
پیاز 1عدد بزرگ
زردچوبه و ادویه های لازم به مقدار کافی و اختیاری
بکینگ پودر یک پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم

 طرز تهیه شامی پوک در خانه با ساندویچ ساز
لپه را پس از خیساندن به مدت نیم ساعت و همچنین سیب زمینی را به صورت کامل بپزید.
پیاز و گوشت را درون محفظه غذاساز ویا خردکن بریزید و مواد را کاملا خرد و ترکیب کنید. پس از سرد شدن سیب زمینی و لپه را به مواد داخل محفظه خردکن و یا غذا ساز خود اضافه کرده و مجددا مخلوط نمایید.
سپس ادویه های لازم ،فلفل،نمک،زرد چوبه،زعفران وبکینگ پودر و همچنین تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و کاملا ترکیب کنید.
صفحه گریل ساندویچ ساز خود را در روی دستگاه نصب کنید و صبر کنید تا صفحات کاملا داغ شوند سپس مقداری روغن روی صفحات ریخته و مواد شامی را به شکل توپی در کف دست درست کرده و سپس آن را کمی صاف کنید تا به شکل دایره ای درآید.می توانید این غذای لذیذ را در کنار چاشنی های مختلف مانند انواع سس و ترشی نوش جان کنید.

طرز تهیه همبرگر حرفه ای در خانه با ساندویچ ساز

مواد لازم برای تهیه همبرگر با ساندویچ ساز

گوشت چرخ کرده 600 گرم
نان همبرگر 4 عدد
تخم مرغ 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 2 عدد
آرد سوخاری 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

 ابتدا گوشت چرخ کرده را یک یا دو بار دیگر چرخ کرده و داخل یک ظرف با عمق زیاد بریزید.
پیاز را به صورت ریز رنده کرده و آب اضافی پیاز را با فشار دست می گیریم و آن را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
سیر را هم به صورت ریز رنده کرده و به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
وسط گوشت را باز کرده و تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و به صورت کامل ورز می دهیم پس از آن نوبت به ادویه ها است که باید به مواد اضافه کنید و مواد را کاملا ترکیب کنید.
در صورت منسجم نبودن مواد مقداری آرد سوخاری به مایه اضافه کنید.
نکته مهم در انسجام و چسبناک شدن مواد ورز دادن مایه همبرگر است.
مواد را به صورت گرد وتخت بین دو لایه پلاستیک فریزری قرار داده و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید.
حال صفحه گریل ساندویچ ساز خود را نصب و دستگاه را روشن کنید. مقداری روغن روی صفحات ساندویچ ساز بریزید و همبرگر را روی صفحات قرار دهید.

Tags: اسنک, اسنک ساز, پیراشکی, راهنمای خرید, ساندویچ, ساندویچ ساز, طرز تهیه وافل, فست فود, فینگرفود, گریل, وافل

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up
Translate »