نکاتی که هنگام آشپزی با آون توستر باید بدانید

راهنمای استفاده از توستر آون

اگر مرتباً در خانه برای یک یا دو نفر بیشتر غذا می‌پزید، حتما در کنار بقیه دستگاه ها باید یک آون توستر هم در آشپزخانه داشته باشید. یک آون توستر قادر به پختن غذاهای مختلف است. البته بعضی ها از آن برای برشته کردن غذاهایی مانند سیب زمینی، مارچوبه یا سبزیجات خرد شده هم استفاده میکنند. با این حال، آون توسترها نیز روشی کم هزینه برای پختن چیزهایی مثل ساندویچ برای یک صبحانه ی لذت بخش هستند. در حالی که تصور ما از این دستگاه بسیار فراتر از آن چیزی است که داریم. با این حال از فر توستر می توان برای پخت پیتزا، کلوچه و حتی کیک نیز استفاده کرد.

مزیت آون توستر

یکی از فواید بی نظیر توسترها این است که سریعتر از اجاق معمولی گرم می شود و این باعث می شود که روش سریع تری برای پخت یا کباب کردن غذایتان داشته باشید. اجاق توستر نیز حرارت کمتری را به کل فضای آشپزخانه (یا اتاق های کناری) می اندازد و آن را برای پخت و پز در هوای گرم ایده آل می کند. در حالی که مایکروویو این مزایا را نیز دارد، اما نمی تواند همان بافت ترد و تمیزی پختن را مانند اجاق توستر ایجاد کند. این دستگاه پخت و پز رومیزی، بسیار شبیه به اجاق های معمولی است اما بیشترین اهمیت را دارد.

تمیز کردن دستگاه

تمیز کردن اجاق توستر خود را با اطمینان از قطع بودن پریز برق آن (بسیار مهم) شروع کنید. سپس سینی، قفسه یا تابه را بردارید و فر را نزدیک سطل زباله خود ببرید، در را باز کنید و تکه های غذا را از آن جدا کنید. تمام قطعات قابل جدا شدن اجاق را با مایع ظرفشویی و با استفاده از یک پارچه ساینده یا اسفنج بشویید تا مواد غذایی کاملا از سطح زدوده شوند. همچنین با سرکه، آب گرم و چند قطره مایع ظرف‌شویی و اسفنج نرم برای پاک کردن فضای بیرونی دستگاه می تواند مناسب باشد.

از ایمن بودن دستگاه خود مطمئن شوید

یکی از بزرگترین معایب اجاق توستر این است که قسمت بیرونی آن بسیار داغ می شود. مثل سایر دستگاه ها این وسیله نیز یک وسیله برقی است و به همین دلیل، باید با در نظر گرفتن ایمنی الکتریکی نیز با آن کار کرد. ممکن است عادت به انجام این کار نداشته باشید، اما کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی ایالات متحده توصیه می کند فر توستر خود به دلیل در معرض آتش سوزی قرار گرفتن حتما از برق بکشید.

از ظروف اختصاصی آن استفاده کنید

اکثر اجاق‌های توستر دارای یک سینی فلزی کوچک و زیبا هستند اگرچه ممکن است برای مصارف مختلف کافی باشد، باید بدانید که دنیای کاملی از ظروف پخت و پز اجاق توستر وجود دارد. ظروف سنگی با روکش لعابی بادوام برای پخت، برشته کردن و کباب کردن مناسب هستند و از فضای بسیار تنگ شما نهایت استفاده را خواهند کرد.

از موقعیت یابی صحیح استفاده کنید

اجاق معمولی از آنجایی که بسیار جادارتر از اجاق توستر است، جریان خوبی از هوای گرم را فراهم می کند، که بخشی ضروری از برشته کردن یا پخت است. بنابراین، مهم است که هنگام استفاده از اجاق توستر، جریان هوای مطلوب را فراهم کنید. این شامل انتخاب تابه مناسب، استفاده از موقعیت ایده آل قفسه و چیدمان درست غذای شما در فر است.

زمان و دما را هنگام پخت و پز در نظر بگیرید

بسیاری از اجاق های توستر دارای یک فن کانوکشن هستند که هوای تولید شده توسط عناصر گرمایشی را به گردش در می آورد. روشن کردن فن توستر می تواند غذا را سریع تر و یکنواخت تر بپزد، زیرا جریان هوا دائماً تغییر می کند. اما، از آنجایی که بیشتر دستورهای پخت و برشته کردن با یک فر استاندارد نوشته می‌شوند، باید تغییراتی در زمان و دما ایجاد کنید.

دستور پخت را اصلاح کنید

پخت موفقیت‌آمیز یک کیک کوچک یا تعداد انگشت شماری کوکی در اجاق توستر نیاز به چند تنظیم دارد. هر فر دارای نقاط داغ است، اما تفاوت دما بین مکان‌ها در اجاق توستر می‌تواند قابل توجه باشد. قبل از شروع به کار روی هر دستور پخت، باید داغ ترین مکان ها را در اجاق توستر خود پیدا کنید. می توانید این کار را با برشته کردن نان در هر قسمت از فر و مشاهده قهوه ای بودن هر برش نان انجام دهید. هنگامی که نقاط داغ را شناختید، می توانید ظرف خود را بر اساس آن قرار دهید و بچرخانید.

به طور مرتب دمای فر را بررسی کنید

دلایل متعددی وجود دارد که اجاق توستر شما ممکن است نتواند دمایی را که روی آن تنظیم کرده اید حفظ کند، مانند المنت های گرمایشی معیوب یا انتخابگر دما خراب باشد. از آنجایی که این دکمه ها شاید آن چیزی نباشد که به شما ارائه دهند، بهتر است دمای اجاق توستر خود را در حین کار به طور مرتب کنترل کنید. با استفاده از دماسنج فر، با بررسی چرخه پیش گرم کردن فر شروع کنید. در حالی که برخی از فرها با یک سیگنال نور یا بوق پایان پیش گرم شدن را نشان می دهند، خوب است بدانید که آیا فر به درستی از قبل گرم شده است یا خیر.

از انبر استفاده کنید، نه از دستتان

به جای سوزاندن انگشتان کوچک خود، سعی کنید از انبرهایی استفاده کنید که مخصوص اجاق های توستر طراحی شده اند. یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از سوزاندن انگشتان هنگام دوری از هرگونه مشکل الکتریکی، استفاده از انبر توستر است.

از تطبیق پذیری برای اجزای ضروری استفاده کنید

پختن بیکن، توستادا یا کروتون از ابتدا می تواند یک مصیبت بزرگ برای کثیف کاری باشد. با این حال، تطبیق پذیری بسیاری از دستگاه‌های توستر امکان پخت این اجزای غذای ضروری را به ترتیب بدون سرخ کردن تابه، سرخ کردن عمیق یا پخت معمولی فراهم می‌کند.
پختن بیکن در اجاق توستر بیشتر یک کار آماده و فراموش شده است. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید، نوارهای بیکن را در تابه ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. اگر یک تابه توری دارید، اجازه می دهد تا بیکن ترد شود و چربی اضافی در تابه جمع شود. پوشاندن تابه خود با فویل یا کاغذ روغنی تمیز کردن را آسان تر می کند.

نتیجه گیری

نکاتی که در بالا گفته شد از آون توسترها، میتواند در بهبود پخت و پز، بهداشت خود و خانه و همچنین استفاده صحیح از توسترها بسیار مفید باشد. این دستگاه امروزه جای خاصی در آشپزخانه های مردم در سراسر دنیا پیدا کرده و با پیشرفت روز افزون تکنولوژی نیز، این دستگاه هم به جدیدترین فناوری ها بروز می شود. شرکت کاخلر با محصولات متنوع از جمله تولید آون توستر درجه یک و استفاده از مواد درجه یک جهانی، سعی بر آن داشته که بخش مهمی از لوازم مورد نیاز خانه های شما را با بالاترین کیفیت ممکن به شما مشتریان عزیز ارائه کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

13 − پنج =

keyboard_arrow_up