فهرست مطالب
طرز پخت اسنک گوشت و قارچ در ساندویچ ساز
برای سرعت بیشتر در تهیه این اسنک ساز چند کاره می توانید از گوشت چرخ کرده یا بیکن استفاده کنید.
مواد لازم برای اسنک گوشت برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده | 100 گرم |
قارچ | 100گرم |
پیاز | یک عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | یک عدد |
نان تست | 8 عدد |
پنیر پیتزا | 250 گرم |
زرد چوبه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه اسنک گوشت
- ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سپس سرخ کنید. پس از طلایی شدن پیاز فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
- در مرحله بعد قارچ ها را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید پس از کم شدن آب قارچ ها گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کاملا با مواد سرخ کنید تا آب باقی مانده از مواد تمام شود؛ به مخلوط آماده شده زرد چوبه، فلفل و نمک اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
- ساندویچ ساز را روشن کرده و صفحات را با مقداری روغن و یا کره چرب کنید.
- مواد را روی نان تست بریزید و روی مواد مقداری پنیر پیتزا قرار دهید. سپس نان تست دیگر را روی مواد قرار داده و درب ساندویچ ساز را ببندید.
- پس از طلایی شدن نان تست اسنک شما آماده است.