طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ

روش تهیه اسنک قارچ و گوشت

طرز پخت اسنک گوشت و قارچ در ساندویچ ساز

برای سرعت بیشتر در تهیه این اسنک ساز چند کاره می توانید از گوشت چرخ کرده یا بیکن استفاده کنید.

مواد لازم برای اسنک گوشت برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده100 گرم
قارچ100گرم
پیازیک عدد متوسط
فلفل دلمه اییک عدد
نان تست8 عدد
پنیر پیتزا250 گرم
زرد چوبه، نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه اسنک گوشت

  • ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سپس سرخ کنید. پس از طلایی شدن پیاز فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
  • در مرحله بعد قارچ ها را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید پس از کم شدن آب قارچ ها گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کاملا با مواد سرخ کنید تا آب باقی مانده از مواد تمام شود؛ به مخلوط آماده شده زرد چوبه، فلفل و نمک اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
  • ساندویچ ساز را روشن کرده و صفحات را با مقداری روغن و یا کره چرب کنید.
  • مواد را روی نان تست بریزید و روی مواد مقداری پنیر پیتزا قرار دهید. سپس نان تست دیگر را روی مواد قرار داده و درب ساندویچ ساز را ببندید.
  • پس از طلایی شدن نان تست اسنک شما آماده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

11 + سیزده =

keyboard_arrow_up