طرز تهیه لازانیا با آون توستر

روش تهیه لازانیا با آون توستر

لازانیا یکی از غذاهای ایتالیایی محبوب است که با ترکیبی از لایه‌ های پاستا، سس گوشت و پنیر پیتزا تهیه می‌ شود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و تنوع در ترکیبات، در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. پخت لازانیا با آون توستر یکی از روش‌ های ساده و کارآمد برای تهیه این غذای خوشمزه در خانه است. آون توستر با قابلیت‌ های مختلفی که دارد، می‌ تواند به شما کمک کند تا لازانیایی با بافت عالی و طعم بی‌ نظیر تهیه کنید. در این راهنما، به بررسی مراحل گام به گام تهیه لازانیا با استفاده از آون توستر خواهیم پرداخت تا بتوانید به راحتی این غذای دلپذیر را در آشپزخانه خود آماده کنید.

بیشتر بدانید: خرید آون توستر در اصفهان

مواد لازم برای تهیه لازانیا

  • 500 گرم گوشت
  • 4 پیمانه سس گوجه فرنگی
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان
  • 3 قاشق غذا خوری جعفری تازه خورد شده
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 5/3 پیمانه پنیر موزارلا
  • 15 ورق لازانیا

طرز تهیه لازانیا

به دمای پخت لازانیا در توستر توجه کنید. آون توستر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
500 گرم گوشت چرخ کرده را با حرارت متوسط به همراه مقداری ادویه تفت دهید تا کاملا پخته شود.
4 پیمانه سس گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مقداری تفت دهید؛ حال سس گوشت شما آماده است.
پنیر پارمزان، جعفری تازه، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید.
در ظرفی که برای پخت لازانیا در نظر دارید، یک لایه از مخلوط سس و گوشت را پهن کنید.
سپس سه رشته لازانیا را به صورت طولی در ظرف قرار دهید.
در این مرحله یک لایه از پنیر موزارلا اضافه کرده و لایه های بعدی را تکرار نمایید.
روی ظرف خود را با فویل بپوشانید و به مدت 25-30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد پخت را انجام دهید.
سپس فویل را بردارید و به مدت 1-2 دقیقه اجازه دهید تا در داخل آون توستر بماند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

16 − 7 =

keyboard_arrow_up