تهیه ژله یکی از آسان ترین و محبوب ترین دسرهایی است که می توان در منزل آماده کرد. این دسر خوشمزه و رنگارنگ، به ویژه در مهمانی ها و مراسم مختلف، جایگاه ویژه ای دارد. ژله علاوه بر ظاهر جذاب و طعم دلپذیر، به دلیل استفاده از ژلاتین، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. در این دستورالعمل، به شما نشان خواهیم داد که چگونه با استفاده از پلوپز کاخلر، یک ژله خوشمزه و بینقص تهیه کنید.
بیشتر بدانید: قیمت پلوپز چندکاره
مواد لازم برای تهیه ژله
- پودر ژله (هر طعم دلخواه) : 1 بسته
- آب جوش : 1 لیوان
- آب سرد : 1 لیوان
- میوههای تازه (اختیاری) : به مقدار دلخواه
روش تهیه ژله با پلوپز کاخلر
1. آمادهسازی پودر ژله:
بسته پودر ژله را در یک کاسه بریزید. یک لیوان آب جوش را به پودر ژله اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام ذرات ژله در آب حل شود.
2. حل کردن پودر ژله:
باید تنظیمات دستگاه را در حالت Jelley (ژله) قرار دهید. مدت زمان پیشفرض برای تهیه ژله در دستگاه 6 ساعت در نظر گرفته شده است. توجه داشته باشید که زمان مورد نظر شما نباید کمتر از ده دقیقه و بیشتر از 8 ساعت باشد. کاسه حاوی پودر ژله و آب جوش را درون پلوپز قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا ژله کاملاً در آب حل شود.
3. اضافه کردن آب سرد:
پس از اینکه ژله در آب جوش حل شد، یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا به طور یکنواخت ترکیب شود.
4. ریختن در قالب:
مخلوط ژله را در قالب های مورد نظر بریزید. در صورت تمایل، می توانید میوه های تازه خرد شده را نیز به ژله اضافه کنید تا طعم و ظاهر بهتری داشته باشد.
5. سرد کردن ژله:
قالب های ژله را در یخچال قرار دهید و حداقل به مدت 4 ساعت بگذارید تا ژله کاملاً ببندد و سفت شود.
6. خارج کردن از قالب:
پس از اینکه ژله سفت شد، قالبها را از یخچال بیرون آورید. برای خارج کردن ژله از قالب، میتوانید قالب را به مدت چند ثانیه در آب گرم قرار دهید و سپس به آرامی ژله را از قالب خارج کنید.
ژله خوشمزه و زیبای شما آماده است. می توانید آن را در ظرف های سرو قرار داده و از طعم و ظاهر جذاب آن لذت ببرید. استفاده از پلوپز کاخلر در تهیه ژله، فرآیند تهیه را آسان تر و سریع تر می کند و باعث می شود که ژله ای بی نقص و عالی داشته باشید.