روش تهیه ته دیگ سیب زمینی با پلوپز

ته‌ دیگ سیب‌زمینی یکی از خوشمزه‌ ترین و پرطرفدارترین بخش‌ های غذا در سفره‌ های ایرانی است که با طعم بی‌ نظیر و بافت ترد و طلایی‌ اش، بسیاری را به خود جذب می‌ کند. این خوراک لذیذ نه تنها ظاهری زیبا به سفره می‌ بخشد، بلکه طعم و عطری دلنشین دارد که به عنوان یک مکمل کامل برای انواع غذاها، به‌ ویژه برنج، محسوب می‌ شود. ته‌ دیگ سیب‌ زمینی می‌ تواند به روش‌های مختلفی تهیه شود و بسته به سلیقه می‌ توان آن را نازک یا ضخیم و به شکل‌ های متفاوت درست کرد. در ادامه به روش تهیه این ته‌ دیگ محبوب با پلوپز کاخلر که یک دستگاه پلوپز و سرخ کن است، می‌ پردازیم تا بتوانید به‌ سادگی این لذت طلایی را به میز غذای خود اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه ته دیگ سیب زمینی

  • ½ سیب زمینی متوسط
  • 2 فنجان برنج دانه بلند
  • زعفران خرد شده
  • کره (لبنی یا غیر لبنی) 1 قاشق
  • نمک و فلفل را خرد می کند
  • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ½ پیاز، ریز خرد شده
  • 1 حبه سیر له شده

ته دیگ سیب زمینی

مراحل پخت ته تیگ سیب زمینی

سیب زمینی را به ورقه های نازک برش دهید.

روش تهیه ته دیگ سیب زمینی

پیاز و سیر را خوب خرد کنید. در روغن زیتون سرخ کنید و بگذارید خنک شود.

ته دیگ سیب زمینی با پلوپز

سیب زمینی های برش خورده را کف کاسه داخلی بچینید تا کل ته کاسه پوشانده شود.

پخت ته دیگ سیب زمینی

2 فنجان برنج را روی سیب زمینی ها اضافه کنید (اگر لازم بود ابتدا برنج را بشویید)

ته دیگ سیب زمینی

برای دانه بلند به علامت 2 فنجان آب اضافه کنید

درب را ببندید، تنظیمات ‘crispy rice’ را انتخاب کنید و ‘Start’ را فشار داده و نگه دارید. برای این دستور، زمان پخت ته دیگ را به 1 ساعت و 30 ساعت پیش فرض گذاشتیم.

پس از مدتی پخت، پلوپز بوق می زند (این بسته به اینکه منطق فازی چگونه برنامه پخت را ارزیابی می کند متفاوت است). در این مرحله می توانید زعفران، کره، پیاز و سیر و نمک و فلفل (یا هر ادویه دیگری که می خواهید) اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. درب را ببندید، چرخه پخت ادامه می یابد

پلوپز به نشانه پایان چرخه پخت بوق می زند.

ته دیگ را با احتیاط در بشقاب بریزید و سرو کنید. بهترین راه برای این کار این است که بشقاب را مانند درب روی کاسه قرار دهید، سپس با استفاده از دستکش فر یا دستمال چای خوری، ظرف را با احتیاط وارونه کنید تا تحدیگ به راحتی روی بشقاب بیفتد.

این دستور پخت بهتر است با حداقل 2 فنجان برنج درست شود، اگر بخواهید می توانید دستور پخت را به اندازه 8 فنجان افزایش دهید. اگر با ظرفیت کامل پخت می کنید، ممکن است لازم باشد زمان پخت بیشتری را تنظیم کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

2 × پنج =

keyboard_arrow_up