آموزش ته چین گوشت با پلوپز کاخلر

آموزش ته چین گوشت

مواد لازم برای ته چین گوشت

برنج5پیمانه
تخم مرغ2عدد
ماست پر چرب یا چکیده1.5 پیمانه
گوشت چرخ کرده200 گرم
زرشک4قاشق غذا خوری
پیاز متوسط1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
زردچوبه،دارچین،نمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم سپس داخل دیگ پلوپز چند کاره مقداری روغن ریخته و از منو تنظیمات گزینه (Fry) را انتخاب کنید. حال پیاز های خرد شده را تفت داده و پس از آن گوشت و ادویه جات را به دیگ پخت اضافه می کنیم و کاملا تفت می دهیم. (نمک را بعد از سرخ شدن کامل گوشت اضافه کنید.) سپس فلفل دلمه ای را به مخلوط اضافه کرده و پس از مدت کوتاهی زرشک را به مواد اضافه می کنیم.
برنجی را که از قبل خیسانده اید را در دیگ پلوپز بریزید و در منو برنامه ها گزینه (Rice) را انتخاب کنید.
( برنج ها را به صورت نیم پز آبکشی کنید. )
تخم مرغ ها را در ظرفی به طور کامل هم بزنید و پس از آن ماست و زعفران را به همراه نمک و فلفل سیاه به تخم مرغ ها اضافه کنید و کاملا مخلوط می کنیم تا مواد به صورت یکدست شود.
در داخل دیگ پخت پلوپز چند کاره روغن بریزید و نیمی از برنج ها را داخل دیگ ریخته پخت بریزید و سطح آن را صاف کنید؛ حال مواد گوشتی را روی سطح برنج پهن کنید، به طوری که مقداری از لبه دیگ پخت فاصله داشته باشد تا دو لایه برنج به یکدیگر بچسبد.
به منو برنامه ها رفته و گزینه (Crispy rice) را انتخاب کنید. پس از گذشت زمان تنظیم شده ته چین گوشت شما آماده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

دوازده − 11 =

keyboard_arrow_up