وقتی یک سرآشپز، آشپز یا حتی آشپزی را در یک آشپزخانه مجلل رستوران تصور می کنیم، تصویری که به ذهنمان خطور می کند دست های ماهری است که چاقوی تیز و بزرگی را با سرعتی بیشتر از آن چیزی که یک انسان معمولی جرأت می کند به دست می گیرد. در حالی که ممکن است این صحنه رایج در فیلمها باشد، حقیقت این است که آشپزخانههای رستورانها نیز از خردکنهای غذا و غذاسازها برای مقدار قابل توجهی از آمادهسازی غذا استفاده میکنند – در غیر این صورت تولید کیفیت، قوام و حجم خالص مورد نیاز یک رستوران دشوار خواهد بود.
اما حتی اگر به گردانها خدمت نمی کنید، یک خردکن یا غذاساز میتواند در هر آشپزخانه ای مفید باشد. اما کدام؟ یا هر دو؟ این تا حد زیادی بستگی به این دارد که شما چه چیزی درست می کنید و به چه تعداد خدمت می کنید. به طور کلی، خردکن غذا یک ابزار کوچکتر، پیچیده تر و مقرون به صرفه تر است که برای خرد کردن و مخلوط کردن عالی است. غذاساز یک دستگاه بزرگتر و همه کاره تر است که می تواند کارهای بیشتری انجام دهد و بله، هزینه کمی بیشتر دارد.
بیشتر بدانید: دستگاه خرد کن مواد غذایی
فهرست مطالب
خردکن های غذا کارهای ساده را انجام می دهند
خردکن های غذا ابزارهای نسبتاً ساده ای هستند – در واقع، برخی از خردکن های غذا در بازار هنوز دستی هستند تا برقی. خردکن های برقی علاوه بر خرد کردن و مخلوط کردن، می توانند پوره، شلاق و امولسیون کنند. آنها معمولاً 5 فنجان ظرفیت دارند و نسبت به غذاساز فضای کمتری را روی پیشخوان اشغال می کنند. یک خردکن غذا که برای خرد کردن سبزیجات یا آجیل مناسب است، میتواند پوره سبزیجات یا میوه، غذای کودک و سسهای غلیظتری نیز درست کند. اگر در دسته های کوچک غذا می پزید و پخت زیادی انجام نمی دهید، ممکن است یک خردکن غذا تمام چیزی باشد که نیاز دارید.
غذاسازها قدرت و دقت بیشتری را ارائه می دهند
غذاساز با سالاد خرد شده غذاسازها وسایل بزرگتر و پرکاربردتری هستند—آنها می توانند هر کاری را که یک خردکن غذا می تواند انجام دهد و سپس مقداری را انجام دهند. ظرفیت آنها به طور کلی بزرگتر است و کنترل بیشتری روی سرعت و دقت بیشتری در مورد بافت ارائه می دهند. برخلاف خردکنهای غذا، غذاسازها میتوانند برش، تکهکردن و تکهریزی کنند، که آنها را برای تهیه دستههای بزرگ از انواع مختلف سبزیجات (در اندازهها و اشکال مختلف) ایدهآل میکند. غذاسازها می توانند بسیاری از کارهایی را که اغلب به مخلوط کن ها محول می شود، مانند تهیه سس، سوپ و سس انجام دهند. اما غذاسازها همچنین کارهایی را انجام می دهند که خردکن های غذا نمی توانند انجام دهند، مانند تهیه کره آجیل و خرد کردن تکه های بزرگ پنیر. و غذاسازها برای تهیه خمیر عالی هستند و آنها را به بهترین دوست یک نانوا تبدیل می کنند.
با برخی از غذاسازهای سنتی، تمیز کردن می تواند کمی چالش برانگیز باشد. اما غذاسازها با فناوری جدید اوضاع را تغییر داده است. فقط تیغه را در کاسه بگذارید، آب اضافه کنید، دیسک همزن در انتظار ثبت اختراع را با صابون ظرف قرار دهید، درب آن را قفل کنید و دکمه تمیز را فشار دهید. وقتی چرخه کامل شد، شستشوی سریع زیر آب کار را تمام می کند. بهترین چیز در مورد این نوآوری متفکرانه این است که به شما امکان می دهد بر روی ساختن یک چیز خوشمزه تمرکز کنید و بیشتر تمیز کردن را به دستگاه واگذار می کند.
نتیجه گیری
اگر گیاهخوار یا وگان، نانوای مشتاق، مهماندار مکرر یا آشپز خانواده هستید، غذاساز واقعا میتواند کمک بزرگی در آشپزخانه باشد. (و اگر آرزوی هر یک از این نقشها را دارید، یک غذاساز به شما کمک میکند تا به آنجا برسید.) همچنین استدلال خوبی برای در دست داشتن هر دو وسیله وجود دارد – خردکن غذا به اندازهای جمع و جور است که میتواند به طور نامحدود روی میز آشپزخانه پارک کند، و این یک مشکل است. ابزار مفید برای کارهای روزمره هنگامی که کمی قدرت، دقت و ظرفیت بیشتری لازم است، فقط غذاساز را بیرون بکشید تا یک رویکرد دو طرفه برای تهیه غذا داشته باشید.