وبلاگ – کلاسیک (1 ستون)

نکات استفاده و نگهداری از لوازم برقی آشپزخانه

پلوپز و آرام پز پس از استفاده از دستگاه پلوپز و یا آرام پز دستگاه را از برق خارج کنید. سپس دیگ را با استفاده از مواد شوینده بشویید. اما قسمت های برقی دستگاه را به وسیله یک حوله نمدار تمیز کنید. برای تمیز کردن بهتر می توانید از مقداری…

راهنمای خرید آبمیوه گیری 4 کاره

راهنمای خرید آبمیوه گیری 4 کاره موارد مهمی که باید در هنگام خرید آبمیوه گیری به آن توجه کرد عبارت اند از: 1-قدرت دستگاه 2-بازده آبمیوه گیری 3-جنس بدنه و تیغه دستگاه 4-تنظیم سرعت دستگاه 5- قطر دهانه ورودی 6- امکانات جانبی دستگاه 1-قدرت دستگاه یکی از عوامل مهم در…

راهنمای خرید چای ساز+تهیه انواع دمنوش

راهنمای خرید چای ساز با توجه به این که امروزه چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی های ایرانی هاست و دارای سابقه ای 110 ساله است؛ انتخاب یک چای ساز با کیفیت اهمیت بالایی دارد. زیرا در کمترین زمان چای و یا دمنوش مورد نظر ما را آماده خواهد کرد.…

راهنمای خرید و آموزش پخت با آون توستر

راهنمای خرید آون توستر ویژگی هایی که یک آون توستر خوب باید داشته باشد: 1-عدم خروج و نشت حرارت از داخل آون توستر از ویژگی های اصلی و اساسی یک آون توستر، عدم خروج حرارت ایجاد شده از داخل محفظه دستگاه می باشد. نشت و خروج حرارت از داخل آون…

راهنمای خرید و آموزش پخت با پلوپز 20 کاره کاخلر

پلوپز با زودپز چه فرقی دارد؟ پلوپز ها و زودپز ها برای اهداف متفاوتی طراحی و تولیدشده اند اما بخاطر شباهت های ظاهری این دو دستگاه افراد زیادی را برای خرید این محصولات سردرگم می کند. تفاوت ویژگی های پلوپز و زودپز تنها شباهت بین پلوپز و زودپز استفاده این…

خردکن 8کاره کاخلر،دستیار آشپزخانه

نخستین دستگاه خردکن صنعتی در سال 1973 مهندس کارل سانتهایمر اولین دستگاه خردکن صنعتی را در کشور فرانسه تولید کرد. پس از چند سال از تولید اولین خردکن اهمیت و کارایی این دستگاه مورد توجه عموم مردم قرار گرفت و سبب تحولی عظیم در آشپزخانه های سرتاسر جهان شد.  کاربرد…
keyboard_arrow_up
Translate »