آبمیوه گیری ها + 9 تا از بهترین برندهای آبمیوه گیری دنیا!
فهرست مطالب
9 تا از بهترین آبمیوه گیری های امروزی + آبمیوه گیری پرقدرت کاخلر
آبمیوه گیری برویل جویس فوانتین پلاس
دستگاه آبمیوه گیری سرد پرس امگا
آبمیوه گیری سرد پرس Upper Midland
آبمیوه گیری کنترل پالپ Cuisinart
دستگاه آبمیوه گیری آهسته جونده AMZCHEF
آبمیوه گیری 4 کاره پرقدرت کاخلر
مقدمه
در ابتدا یک سوال؟ آیا با بهترین آبمیوه گیری های دنیا آشنایی دارید؟ یا علاقمند هستید که در مورد آنها بدانید؟ حالا ما اینها را فقط برای شما انتخاب کرده ایم. گرفتن آب میوه ها و سبزیجات با دستگاه آبمیوه گیری یک راه عالی برای افزودن ویتامین ها و مواد معدنی ضروری به رژیم غذایی شما است. از آبمیوهگیریهای گریز از مرکز جمعوجور و کارآمد گرفته تا آبمیوهگیری های آهسته و خردکننده که هر حتی قطره آبمیوه را هم استخراج میکنند، فهرست ما از بهترین آبمیوهگیریهای مختلف تشکیل شده است. حتی با فضای محدود آشپزخانه، در لیست ما یک آبمیوهگیری وجود دارد که در آشپزخانه بسیار مناسب است، پس بیایید با هم نگاهی بیاندازیم به این دستگاه های برتر دنیا…

9 تا از بهترین آبمیوه گیری های امروزی + آبمیوه گیری پرقدرت کاخلر
مهم نیست که چه ویژگی هایی بهترین آبمیوه گیری را برای شما در رتبه یک قرار میدهد، گزینه هایی در این لیست وجود دارد که می تواند نیازهای شما را هر طور که خواستید برآورده کند. در ضمن این آبمیوه گیری ها در طول سال ها امتحان خود را پس داده اند و انتظارات بسیاری از دوستداران آبمیوه مانند شما را برآورده می کنند. حالا باید از خود پرسید که کدام یک مورد پسند شماست؟ برویم و ببینیم…!
همچنین بخوانید: ساندویچ سازها!
آبمیوه گیری برویل جویس فوانتین پلاس
آبمیوهگیری برویل جویس فوانتین پلاس یک آبمیوهگیری گریز از مرکز با درجهبندی بالا با لولهای بسیار عریض سه اینچی است که به شما این امکان را میدهد تا میوهها و سبزیجات کامل را بدون هیچ گونه برش قبلی آبگیری کنید. دیسک تقویت شده تیتانیوم و سبد فیلتر ریز توری ساخت ایتالیا برای استخراج بهینه آب میوه و مواد مغذی طراحی شده است و تضمین می کند که بیشترین بهره را از محصول خود ببرید. تنظیمات دو سرعته آبمیوهگیری به شما امکان میدهد انواع محصولات را آبگیری کنید، در حالی که جداکننده کف داخلی این اطمینان را میدهد که آب بیشتر و کف کمتری در لیوان خود دریافت کنید.
محتویات دستگاه:
آبمیوه گیری برویل جویس فونتین پلاس دارای آبمیوه 35.2 اونس مایع و ظرف خمیر 2.6 لیتری است و تمام قطعات بادوام هستند و به راحتی تمیز می شوند. آبمیوه گیری قابل شستشو در ماشین ظرفشویی است و محفظه تفاله آن قابل جدا شدن است و نگهداری آن را آسان می کند. با موتور 850 واتی دو سرعته، آبمیوه گیری می تواند تنها در پنج ثانیه یک فنجان آب میوه تولید کند.
دستگاه آبمیوه گیری همیلتون
این دستگاه، یک آبمیوه گیری گریز از مرکز قدرتمند و کارآمد با یک آبگیر بزرگ سه اینچی است که می تواند میوه ها و سبزیجات کامل را در خود جای دهد. شما نیازی به صرف زمان برای برش میوه ها یا سبزیجات نخواهید داشت، بنابراین می توانید در عرض چند ثانیه آب میوه تازه و سالمی داشته باشید. همچنین به اندازه کافی قدرتمند است که محصولات متراکم مانند چغندر و هویج را به راحتی آب بگیرد.
سطل خمیر بسیار بزرگ به شما این امکان را می دهد که انواع محصولات را قبل از توقف و تخلیه آن آب بگیرید، که گرفتن آبمیوه را سریعتر و آسان تر می کند. عملکرد این دستگاه چشمگیر است و حداکثر آب میوه را از میوه ها و سبزیجات خود میتوانید بگیرید. تمیز کردن این دستگاه هم بسیار آسان است زیرا آبمیوه گیری دارای قطعات جداشونده دارد.
دستگاه آبمیوه گیری سرد پرس امگا
این دستگاه می تواند میوه ها، سبزیجات، سبزیجات برگ دار و حتی گندم را خرد و آب بگیرد و حداکثر مقدار مواد مغذی، ویتامین ها، طعم و آب میوه را از حداقل مقدار استخراج کند. این یک آبمیوه گیری کند است که با سرعت 80 دور در دقیقه کار می کند، اما سرعت آن تجمع گرما و اکسیداسیون را کاهش می دهد و باعث افزایش حداکثر استخراج مواد مغذی و آنزیم های سالم را دارا می باشد.
این آبمیوه گیری برقی دارای تکنولوژی خرد کردن سه مرحله ای را دارد که حداکثر آبمیوه و مواد مغذی را به شما میدهد. درپوش انتهایی قابل تنظیم دارای سه تنظیم فشار است که به شما امکان میدهد فرآیند آبگیری را برای به حداکثر رساندن خروجی و استخراج تنظیم کنید. با سیستم تخلیه خودکار پالپ می توانید از آب میوه گیری مداوم و بدون وقفه نیز لذت ببرید.
آبمیوه گیری سرد پرس Upper Midland
این آبمیوه گیری با پرس آهسته، راحتی، ارزش و سهولت استفاده را ارائه می دهد.این دستگاه قدرتمند آبمیوه ای خوشمزه و غنی از مواد مغذی را با تفاله کمتر ارائه می دهد و آن را برای هر کسی که به دنبال بهبود سلامتی خود است عالی می کند. اندازه جمعوجور و بطریهای آبمیوه با کیفیت عالی با دربهایی که همراه آبمیوهگیری ارائه میشوند، نگهداری آبمیوه یا مصرف آن در حتی در سفر آسان میکند. قیف و برس بطری شامل فرآیند تمیز کردن و بطری کردن را ساده می کند.
عملکرد بی صدا و قیمت مقرون به صرفه، این آبمیوه گیری را به یک محصول عالی برای هر خانواده تبدیل کرده است.
آبمیوه گیری BLACK+DECKER
برای کسانی که عاشق آبمیوههای تازه و خانگی هستند، این دستگاه ضروری است. این آبمیوه گیری یک دستگاه پرس دستی مرکبات است که دارای دو مخروط آب گیری خودکار است که حداکثر آبمیوه گیری را برای مرکبات بزرگ و کوچک فراهم می کند. این دارای یک ویژگی کنترل پالپ قابل تنظیم است که به شما امکان می دهد مقدار تفاله آب میوه خود را تنظیم کنید، با جمع آوری تفاله اضافی در سبد قابل جابجایی، می توانید آن را بیرون بیاندازید.
همچنین بخوانید: اسپرسو و اسپرسوسازها!
استفاده و تمیز کردن این آبمیوه گیری فوق العاده آسان است و دارای ویژگی اندازه گیری آسان و قابل خواندن و خروجی ریزش بدون چکه است. محفظه آب میوه، شفاف و از پلاستیک بادوام ساخته شده است و به راحتی می توانید عملکرد هر قطعه مرکبات را مشاهده کنید.
آبمیوه گیری کنترل پالپ Cuisinart
این دستگاه یک آبمیوه گیری استیل ضد زنگ براق و برس خورده است که به لطف عملکرد عالی و ویژگی های ضروری آن، برای خروج موثرتر آب طراحی شده است. یکی از ویژگی های برجسته دستگاه آبمیوه گیری قابل تنظیم با سه تنظیم کنترل پالپ (کم، متوسط و زیاد) و مخروط آبمیوه گیری جهانی با معکوس خودکار است که تضمین می کند هر بار حداکثر آب میوه را از مرکبات خود دریافت کنید. با ویژگی Final-Spin آن، می توانید مطمئن باشید که آخرین قطره آب میوه را از تفاله می گیرید.
دستگاه آبمیوه گیری آهسته خردکننده AMZCHEF
این دستگاه نه تنها به عنوان آبمیوه گیری بلکه به عنوان چرخ گوشت، برش و خرد کن نیز عمل می کند. با پیوست های سفارشی خود، زمان آماده سازی شما را به نصف کاهش می دهد و به شما کمک می کند تا کارهای آشپزی بیشتری را انجام دهید.
آبمیوه گیری دارای طراحی انعطاف پذیری بالا برای کنترل دو سرعته است که به شما امکان می دهد آب میوه ها و سبزیجات مختلف را آب بگیرید. حالت “SOFT” از 50 تا 60 دور در دقیقه اجرا می شود، که برای میوه ها و سبزیجات نرم و آبدار مانند هندوانه، پرتقال، انگور، کرفس و خیار عالی است. حالت “HARD” از 100 تا 110 RPM اجرا می شود که برای میوه های سفت مانند سیب، گلابی، هویج، چغندر، زنجبیل و کلم پیچ ایده آل است.
دیگر آپشن ها
این آبمیوه گیری با طراحی آهسته خردکن و آبمیوه گیری کوچک خود می تواند بیش از 90 درصد آب میوه و تفاله خشک تر را استخراج کند و در عین حال حداکثر مواد مغذی را از میوه ها و سبزیجات حفظ کند. همچنین سرعت اکسیداسیون را کاهش می دهد و آب میوه شما را تا 72 ساعت تازه نگه می دارد.
تمام قطعات جداشدنی از مواد غذایی با کیفیت بالا ساخته شده اند که قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند. علاوه بر این، یک برس تمیز کننده نیز به شما کمک می کند تا به راحتی آن را تمیز کنید. این آبمیوهگیری همچنین دارای یک بطری مسافرتی قابل حمل است که به شما امکان میدهد هر کجا که میروید آب میوه تازه را با خود ببرید.
همچنین بخوانید: ظروف تفلون آیا مضر هستند!؟
آبمیوه گیریKOIOS
با رنگ قرمز و مشکی خود یک دستگاه همه کاره، بی صدا و کارآمد است. به عنوان یک آبمیوه گیری جونده، می تواند از انواع میوه ها و سبزیجات فیبری، از سبزیجات برگ دار گرفته تا سیب و پرتقال آب گرفته شود. موتور بی صدای آن مزاحم خانواده یا همسایگان شما نمی شود و جمع آوری، کارکرد و تمیز کردن آن آسان است. تمام قطعات قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند، بنابراین می توانید از تجربه آبمیوه گیری بدون دردسر لذت ببرید.
آبمیوه گیری KOIOS همچنین مواد معدنی، آنزیم ها، ویتامین ها و مواد مغذی را دست نخورده نگه می دارد و در عین حال اکسیداسیون، تجمع گرما، کف کردن و گرفتگی را به حداقل می رساند و ارزش غذایی آبمیوه شما را افزایش می دهد.
آبمیوه گیری امگا
مطمئناً یک آبمیوهگیری گرانقیمت، که ممکن است برای شما گران هم نباشد، آبمیوهگیری امگا خرید خوبی است زیرا واقعاً همه چیز را دارد. آبمیوه گیری آهسته جونده هر قطره از آب میوه ها و سبزیجات شما را استخراج می کند و تفاله ایی از خود به جا می گذارد که خشک است و به راحتی دور ریخته می شود. ظرفیت بزرگ دو لیتری آن به این معنی است که می توانید به راحتی تکه های کامل محصول را به یکباره وارد کنید، کار آماده سازی را حذف کرده و در زمان شما صرفه جویی می کند.
آپشن مهم
با شیار مارپیچی همه کاره و بدون صفحه آب میوه، قطعات کمتری وجود دارد که مونتاژ و تمیز کردن را آسان می کند. قطعات کمتر به معنای ویژگی های کمتر نیست، و حالت تشخیص خودکار آن فشار داخل آبمیوه گیری را تشخیص می دهد و برای عملکرد بهینه از جلو به عقب حرکت می کند. حتی یک ویژگی حافظه 60 ثانیه ای نیز وجود دارد که در آن می توانید مواد بیشتری را در 60 ثانیه اضافه کنید و ویژگی حافظه آبمیوه گیری به طور خودکار آخرین چرخش و عملکرد استفاده شده را به خاطر می آورد.
***از کانال یوتیوب کاخلر هم دیدن فرمائید…***
آبمیوه گیری 4 کاره پرقدرت کاخلر
آبمیوه گیری 4 کاره کاخلر دارای توان و قدرت 1000 واتی است که با توجه به توانی که دارد قدرت و عملکرد دستگاه بالا میباشد. سرعت چرخش این دستگاه 9000 – 16000 دور در دقیقه و ولتاژ 220/240 ولت و فرکانس دستگاه 60 – 50 هرتز میباشد. این آبمیوهگیری 4 حالته مختلف میباشد. دارای پارچ آبمیوه گیری، ظرف آسیاب، پارچ مخلوط کن، ظرف خردکن و صافی استیل دارای مخزن تفاله گیری میباشد. دستگاه دارای سیستم ضد چکه میباشد که دهانه آن 85 میلیمتری میباشد.
نتیجه
خب رسیدیم به پایان داستان… حالا که با بهترین آبمیوه گیری ها آشنا شدید، میتوانید آبمیوه خوشمزه خود را درست کنید. یک آبمیوه گیری درجه یک می تواند راهی باورنکردنی برای تقویت سلامت و تندرستی شما باشد، اما انتخاب آبمیوه گیری مناسب همیشه انتخاب ساده ای نیست. اما برای درست کردن نوشیدنی های سالم درون منزل خود، این لیست از بهترین آبمیوه گیری ها که خدمتتان عرض شد، امیدواریم به انتخاب کردن و بینش درست شما کمکی کرده باشیم. شرکت کاخلر با معرفی یکی از بهترین آبمیوه گیری ها در کشور عزیزمان ایران میتواند راهی مناسب برای خرید یک دستگاه همه کاره را به شما بدهد. (البته اگر کالای ایرانی دوست داشته باشید) برای خرید آبمیوه گیری 4 کاره کاخلر اینجا کلیک کنید…
نکاتی که هنگام آشپزی با آون توستر باید بدانید
فهرست مطالب
از ایمن بودن توستر خود مطمئن شوید
از موقعیت یابی صحیح استفاده کنید
زمان و دما را هنگام پخت و پز در نظر بگیرید
به طور مرتب دمای فر را بررسی کنید
از انبر استفاده کنید، نه از دستتان
از تطبیق پذیری برای اجزای ضروری استفاده کنید
مقدمه
اگر مرتباً در خانه برای یک یا دو نفر بیشتر غذا میپزید، حتما در کنار بقیه دستگاه ها باید یک توستر هم در آشپزخانه داشته باشید. یک آون توستر قادر به پختن غذاهای مختلف است. البته بعضی ها از آن برای برشته کردن غذاهایی مانند سیب زمینی، مارچوبه یا سبزیجات خرد شده هم استفاده میکنند. با این حال، آون توسترها نیز روشی کم هزینه برای پختن چیزهایی مثل ساندویچ برای یک صبحانه ی لذت بخش هستند. در حالی که تصور ما از این دستگاه بسیار فراتر از آن چیزی است که داریم. با این حال از فر توستر می توان برای پخت پیتزا، کلوچه و حتی کیک نیز استفاده کرد. کاخلر

ویژگی بارز
یکی از فواید بی نظیر توسترها این است که سریعتر از اجاق معمولی گرم می شود و این باعث می شود که روش سریع تری برای پخت یا کباب کردن غذایتان داشته باشید. اجاق توستر نیز حرارت کمتری را به کل فضای آشپزخانه (یا اتاق های کناری) می اندازد و آن را برای پخت و پز در هوای گرم ایده آل می کند. در حالی که مایکروویو این مزایا را نیز دارد، اما نمی تواند همان بافت ترد و تمیزی پختن را مانند اجاق توستر ایجاد کند. این دستگاه پخت و پز رومیزی، بسیار شبیه به اجاق های معمولی است اما بیشترین اهمیت را دارد.
تمیز کردن توسترها
تمیز کردن اجاق توستر خود را با اطمینان از قطع بودن پریز برق آن (بسیار مهم) شروع کنید. سپس سینی، قفسه یا تابه را بردارید و فر را نزدیک سطل زباله خود ببرید، در را باز کنید و تکه های غذا را از آن جدا کنید. تمام قطعات قابل جدا شدن اجاق را با مایع ظرفشویی و با استفاده از یک پارچه ساینده یا اسفنج بشویید تا مواد غذایی کاملا از سطح زدوده شوند.
راهکار دیگر
همچنین با سرکه، آب گرم و چند قطره مایع ظرفشویی و اسفنج نرم برای پاک کردن فضای بیرونی دستگاه می تواند مناسب باشد.
از ایمن بودن توستر خود مطمئن شوید
یکی از بزرگترین معایب اجاق توستر این است که قسمت بیرونی آن بسیار داغ می شود. مثل سایر دستگاه ها این وسیله نیز یک وسیله برقی است و به همین دلیل، باید با در نظر گرفتن ایمنی الکتریکی نیز با آن کار کرد. ممکن است عادت به انجام این کار نداشته باشید، اما کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی ایالات متحده توصیه می کند فر توستر خود به دلیل در معرض آتش سوزی قرار گرفتن حتما از برق بکشید.
**ظروف تفلون آیا مضر هستند؟ مقاله… کلیک کنید!**
از ظروف توستر فر استفاده کنید
اکثر اجاقهای توستر دارای یک سینی فلزی کوچک و زیبا هستند اگرچه ممکن است برای مصارف مختلف کافی باشد، باید بدانید که دنیای کاملی از ظروف پخت و پز اجاق توستر وجود دارد. ظروف سنگی با روکش لعابی بادوام برای پخت، برشته کردن و کباب کردن مناسب هستند و از فضای بسیار تنگ شما نهایت استفاده را خواهند کرد.
از موقعیت یابی صحیح استفاده کنید
اجاق معمولی از آنجایی که بسیار جادارتر از اجاق توستر است، جریان خوبی از هوای گرم را فراهم می کند، که بخشی ضروری از برشته کردن یا پخت است. بنابراین، مهم است که هنگام استفاده از اجاق توستر، جریان هوای مطلوب را فراهم کنید. این شامل انتخاب تابه مناسب، استفاده از موقعیت ایده آل قفسه و چیدمان درست غذای شما در فر است.
زمان و دما را هنگام پخت و پز در نظر بگیرید
بسیاری از اجاق های توستر دارای یک فن کانوکشن هستند که هوای تولید شده توسط عناصر گرمایشی را به گردش در می آورد. روشن کردن فن توستر می تواند غذا را سریع تر و یکنواخت تر بپزد، زیرا جریان هوا دائماً تغییر می کند. اما، از آنجایی که بیشتر دستورهای پخت و برشته کردن با یک فر استاندارد نوشته میشوند، باید تغییراتی در زمان و دما ایجاد کنید.
دستور پخت را اصلاح کنید
پخت موفقیتآمیز یک کیک کوچک یا تعداد انگشت شماری کوکی در اجاق توستر نیاز به چند تنظیم دارد. هر فر دارای نقاط داغ است، اما تفاوت دما بین مکانها در اجاق توستر میتواند قابل توجه باشد. قبل از شروع به کار روی هر دستور پخت، باید داغ ترین مکان ها را در اجاق توستر خود پیدا کنید. می توانید این کار را با برشته کردن نان در هر قسمت از فر و مشاهده قهوه ای بودن هر برش نان انجام دهید. هنگامی که نقاط داغ را شناختید، می توانید ظرف خود را بر اساس آن قرار دهید و بچرخانید.
به طور مرتب دمای فر را بررسی کنید
دلایل متعددی وجود دارد که اجاق توستر شما ممکن است نتواند دمایی را که روی آن تنظیم کرده اید حفظ کند، مانند المنت های گرمایشی معیوب یا انتخابگر دما خراب باشد. از آنجایی که این دکمه ها شاید آن چیزی نباشد که به شما ارائه دهند، بهتر است دمای اجاق توستر خود را در حین کار به طور مرتب کنترل کنید. با استفاده از دماسنج فر، با بررسی چرخه پیش گرم کردن فر شروع کنید. در حالی که برخی از فرها با یک سیگنال نور یا بوق پایان پیش گرم شدن را نشان می دهند، خوب است بدانید که آیا فر به درستی از قبل گرم شده است یا خیر.
از انبر استفاده کنید، نه از دستتان
به جای سوزاندن انگشتان کوچک خود، سعی کنید از انبرهایی استفاده کنید که مخصوص اجاق های توستر طراحی شده اند. یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از سوزاندن انگشتان هنگام دوری از هرگونه مشکل الکتریکی، استفاده از انبر توستر است.
**تاریخچه قهوه اسپرسو و اسپرسوسازها…! بخوانید**
از تطبیق پذیری برای اجزای ضروری استفاده کنید
پختن بیکن، توستادا یا کروتون از ابتدا می تواند یک مصیبت بزرگ برای کثیف کاری باشد. با این حال، تطبیق پذیری بسیاری از دستگاههای توستر امکان پخت این اجزای غذای ضروری را به ترتیب بدون سرخ کردن تابه، سرخ کردن عمیق یا پخت معمولی فراهم میکند.
پختن بیکن در اجاق توستر بیشتر یک کار آماده و فراموش شده است. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید، نوارهای بیکن را در تابه ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. اگر یک تابه توری دارید، اجازه می دهد تا بیکن ترد شود و چربی اضافی در تابه جمع شود. پوشاندن تابه خود با فویل یا کاغذ روغنی تمیز کردن را آسان تر می کند.
**برای دیدن محصولات شرکت بزرگ کاخلر به یوتیوب ما هم سری بزنید… Go to YOUTUBE**
نتیجه
نکاتی که در بالا گفته شد از آون توسترها، میتواند در بهبود پخت و پز، بهداشت خود و خانه و همچنین استفاده صحیح از توسترها بسیار مفید باشد. این دستگاه امروزه جای خاصی در آشپزخانه های مردم در سراسر دنیا پیدا کرده و با پیشرفت روز افزون تکنولوژی نیز، این دستگاه هم به جدیدترین فناوری ها بروز می شود. شرکت بین المللی کاخلر با محصولات متنوع از جمله تولید آون توستر درجه یک و استفاده از مواد درجه یک جهانی، سعی بر آن داشته که بخش مهمی از لوازم مورد نیاز خانه های شما را با بالاترین کیفیت ممکن به شما مشتریان عزیز ارائه کند…
برای خرید آسان آون توستر کاخلر…… کلیک کنید!
اسپرسو + تاریخچه طولانی دستگاه های اسپرسوساز!
فهرست مطالب
دستگاه اسپرسوساز ایده آل/ ساخت در سال 1910
مقدمه
لوازم خانگی کاخلر/ در قرن نوزدهم، قهوه یک تجارت بزرگ در اروپا بود. همانطور که مخترعان به دنبال بهبود دم کردن و کاهش زمان دم کردن قهوه بودند، اسپرسو متولد شد. برای بسیاری از قهوه خورها، اسپرسو یک قهوه درجه یک است. باید گفت که اسپرسو، خالص ترین تقطیر دانه قهوه، یعنی جوهر واقعی یک دانه است. از منظر دیگر، باید گفت که این اولین قهوه فوری است!! قبل از اسپرسو، دم کردن یک فنجان قهوه با دستگاه اسپرسوساز ممکن است پنج دقیقه طول بکشد. اما به راستی اسپرسو چیست و چگونه بر روند روتین های صبحگاهی ما غالب شد.

فرآیند دم کردن کمتر
در قرن نوزدهم، قهوه یک تجارت بزرگ در اروپا بود و کافهها در سراسر این قاره رونق داشتند. اما دم کردن قهوه فرآیندی آهسته بود و همانطور که امروزه نیز وجود دارد، مشتریان اغلب مجبور بودند منتظر دم کردن قهوه ی خود بمانند. با دیدن یک فرصت، مخترعان در سرتاسر اروپا شروع به کشف روشهای استفاده از ماشینهای بخار برای کاهش زمان دم کردن کردند – به هر حال، این عصر بخار بود. اگرچه مطمئناً تعداد بیشماری ثبت اختراع و نمونه اولیه وجود داشت، اما اختراع دستگاه و روشی که منجر به تولید اسپرسو می شود معمولاً به آنجلو موریوندو نسبت داده می شود.
ماشین های بخار جدید و اسپرسو
از تورین ایتالیا، که در سال 1884 حق اختراع را برای «ماشینهای بخار جدید برای شیرینی و نوشیدنی قهوه» دریافت کرد. این دستگاه از یک دیگ بخار بزرگ تشکیل شده بود که با فشار 1.5 بار گرم می شد، که در صورت نیاز، آب را از بستر بزرگی از تفاله های قهوه عبور می داد، با دیگ دوم که بخار تولید می کرد که بستر قهوه را داغ می کرد و دم کردن را کامل می کرد.
**همچنین شما میتوانید مقاله ظروف تفلون را هم مطالعه بفرمائید**
موریوندو و دستگاه قهوه ساز
اگرچه اختراع موریوندو اولین دستگاه قهوه ساز بود که از آب و بخار استفاده می کرد، اما صرفاً یک آبجوسازی فله بود که برای نمایشگاه عمومی تورین ایجاد شد.. اطلاعات بیشتری در مورد موریوندو در دست نیست، زیرا تا حد زیادی به دلیل چیزی است که امروزه ممکن است به عنوان یک شکست در برندسازی تصور کنیم. هیچگاه ماشینهای “Moriondo” وجود نداشت، هیچ ماشین قابل تأییدی هنوز وجود ندارد و حتی عکسی از کارهای او وجود ندارد. به استثنای حق اختراع او، موریوندو تا حد زیادی در تاریخ گم شده است.
دستگاه اسپرسوساز ایده آل/ ساخت در سال 1910
این ماشینهای اولیه میتوانستند تا ۱۰۰۰ فنجان قهوه در ساعت تولید کنند، اما به طور انحصاری بر بخار تکیه میکردند که عارضه جانبی ناخوشایندی را داشت که قهوه را با طعم سوخته یا تلخ آغشته میکرد و در بهترین حالت فقط میتوانست دو بار فشار اتمسفر را ایجاد کند. – حتی به اندازه ای نبود که نوشیدنی به دست آمده را با استاندارد امروزی اسپرسو در نظر بگیریم.
***درباره ساندویچ سازها چیزی می دانید؟ کلیک کنید…***
مبتکر قهوه اسپرسو
پاوونی
همانطور که الکتریسیته جایگزین گاز شد و ماشینها کوچکتر و کارآمدتر شدند، اما هیچ مبتکر قهوه نتوانست ماشینی ایجاد کند که بتواند با فشار بیش از 1.5 تا 2 بار قهوه را دم بکشد. بدون سوزاندن قهوه، شرکت پاوونی بیش از یک دهه بر بازار اسپرسو تسلط داشت. با این حال، علیرغم موفقیت دستگاههای او، اسپرسو یک لذت بیشتر منطقهای برای ساکنان میلان و مناطق اطراف آن باقی ماند.
آردینو
از جمله رقابتای رو به رشد پاوونی، پیر ترزیو آردوینو بود. آردوینو مخترعی بود که مصمم بود روشی برای دم کردن اسپرسو بیابد که منحصراً به بخار وابسته نباشد. حتی با وجود اینکه او به فکر استفاده از پیستون های پیچ و پمپ هوا در ماشین ها بود، هرگز نتوانست ایده های خود را به طور موثر پیاده کند. در عوض، سهم اصلی او در تاریخچه اسپرسو ماهیت متفاوتی دارد. آردوینو یک تاجر و بازاریاب ماهر بود – حتی بیشتر از پاوونی. او یک ماشین بازاریابی حول اسپرسو ساخت که شامل کارگردانی طراح گرافیک Leonetto Cappiello بود تا پوستر معروف اسپرسو را ایجاد کند که ماهیت اسپرسو و سرعت دوران مدرن را کاملاً به تصویر می کشید.
گاگیا
مردی که در نهایت از سد دو میله آبجوسازی عبور کرد، صاحب کافه میلانی، آشیل گاگیا بود. گاگیا با اختراع ماشین اهرمی، زیورآلات کاپوت ژول ورن را به یک سفینه فضایی روکش کرومی تبدیل کرد. در دستگاه گاگیا، که پس از جنگ جهانی دوم اختراع شد، فشار بخار در دیگ، آب را به یک سیلندر وادار می کند که در آنجا توسط یک اهرم پیستون فنری که توسط باریستا کار می کرد، فشار بیشتری وارد می شود. این نه تنها نیاز به دیگ های عظیم را از بین می برد، بلکه فشار آب را به شدت از 1.5-2 بار به 8-10 بار افزایش می دهد. دستگاه های اهرمی نیز اندازه اسپرسو را استاندارد کردند. سیلندر روی گروههای اهرمی فقط میتوانست یک اونس آب را در خود نگه دارد و حجمی را که میتوان برای تهیه اسپرسو استفاده کرد، محدود میکرد. دستگاه زیر نمونه دستگاهی است که گاگیا آن را اختراع کرد.
والنته
اما این پایان تکامل اسپرسوسازها نبود، نه چندان دور انقلاب بعدی در دستگاه اسپرسوساز اتفاق افتاد، درست در دهه 1960، زمانی که دستگاه پیستون گاگیادر حال استفاده بود، آقای ارنستو والنته در سال 1961 اختراع خوبی انجام داد، نوآوری های بیشتری را معرفی کرد و اولین اسپرسوها را معرفی کرد. به جای تکیه بر نیروی دستی باریستا، از یک پمپ موتوری برای تامین 9 بار فشار اتمسفر مورد نیاز برای دم کردن اسپرسو استفاده کرد.
پمپ آب لوله کشی را مستقیماً از یک خط لوله کشی می کشید و آن را از طریق یک لوله مسی مارپیچ داخل دیگ بخار می فرستاد و سپس از طریق قهوه آسیاب شده، اسپرسو را تحویل می داد. می کند. دستگاهی که والنته آن را اختراع کرد را میتوانید در عکس زیر مشاهده نمائید.
طرز تهیه قهوه اسپرسو
1. 1.5 قاشق چایخوری پودر اسپرسو، 2 قاشق چایخوری آب و 2 قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان بریزید.
2. خوب هم بزنید تا مایع کرم رنگ شود. (تقریبا 5 دقیقه)
و در این اواخر
مطمئناً چند مرحله دیگر در این راه وجود دارد، اما این پیشرفتها تاریخ تجاری بزرگتر اسپرسو را دنبال میکنند. در طول بیش از یک قرن، دستگاه اسپرسوساز با اجزای الکتریکی، اندازهگیریهای کامپیوتری و پنوماتیک قابل حمل بهشدت بهبود یافته است. اما مانند بهترین اشیاء طراحی، علم و فناوری کافی نیست. اسپرسو نیز هنر دارد. استعداد باریستا به اندازه کیفیت دستگاه و کارایی آن مهم است.
چهار عامل در یک اسپرسوی خوب
در واقع، گفته می شود که یک اسپرسوی خوب به چهار عامل بستگی دارد:
- دستگاه اسپرسوساز
- آسیاب مناسب قهوه
- آسیاب یکنواخت بین ریز و پودری
- قهوه درجه یک
این عوامل ایده آلی هستند برای دم کردن یک نوشیدنی…
**سری هم به کانال آپارات ما بزنید**
نتیجه
اسپرسو امروزه جز لاینفک زندگی های امروزی ما شده است. در حال حاضر اگر نگوییم که در همه خانه ها دستگاه اسپرسوساز وجود ندارد اما به جرات میتوان گفت که این دستگاه و خود قهوه اسپرسو طرفداران زیادی پیدا کرده و فروش بالای این دستگاه نشان از برتری آن نسبت به دستگاه های دیگر است. شرکت بین المللی و تولید کننده لوازم ریز خانه و آشپزخانه کاخلر، با دارا بودن از تیمی مجرب و استفاده از مواد درجه یک جهانی، محصولاتی را تولید می کند که پا به پای رقبای مطرح دنیا می باشد. شما می توانید برای تهیه این دستگاه که همراه با آپشن های جدید می باشد با ما در ارتباط باشید…
ساندویچ ساز + 5 نکته مهم که باید درباره آن بدانید!
فهرست مطالب
ساندویچ سازها چگونه کار می کنند؟
5 نکته مهم در مورد ساندویچ سازها که باید به خاطر بسپارید
اندازه دستگاه و تعداد اسلایسرها
دستگاه های ساندویچ ساز در اشکال و اندازه های مختلف تولید می شوند
مقدمه
چه کسی دوست ندارد برای صبحانه یا میان وعده، نان تست بخورد؟ یا ساندویچ کبابی خانگی برای محل کار درست کند؟ اما آیا ترجیح می دهید زمان زیادی را صرف تهیه نان تست یا درست کردن ساندویچ کنید؟ یا باید به فکر سوختن دستتان نیز باشید؟ یا به یک ساندویچ ساز عالی و با کاربرد آسان اجازه می دهید این کار را برای شما انجام دهد؟ ساندویچ ساز یک وسیله ضروری برای آشپزخانه مدرن و برای زندگی های پرمشغله امروزی است. دستگاه ساندویچ ساز کاخلر وسیله ای فوق العاده برای دوستداران ساندویچ است زیرا کار پخت و پز یا برشته کردن را ده برابر ساده تر می کند و تضمین می کند که همیشه ساندویچ های به اندازه و مثلثی شکلی داشته باشید.

پذیرایی ساده
در واقع، این روزها بسیاری از والدین و حتی آنهایی که کارمند ادارات بزرگ هم هستند، توستر و ساندویچ ساز برقی را برای آماده کردن یه میان وعده جذاب و خوشمزه انتخاب می کنند. همچنین از دستگاه ساندویچ ساز می توان به صورت خلاقانه برای تولید انواع خوراکی های فوق العاده علاوه بر ساندویچ های کلیشه ایی استفاده کرد. علاقه مندان به آشپزی، مادرانی که دوست دارند غذای خلاقانه ای برای کودکان خود درست کنند، و متخصصان و دکتران پرمشغله ممکن است ترجیح دهند که ساندویچ میان وعده خود را همیشه داشته باشند.
در اینجا ما به شما در مورد داشتن یک ساندویچ ساز خوب کمک میکنیم…!
ساندویچ ساز چیست؟
ساندویچ ساز، (همچنین به نام های ساندویچ ساز، دستگاه توستر نان، وافل و اسنک ساز، ساندویچ ساز نان، ساندویچ ساز نچسب و غیره نیز نامیده می شود) یک وسیله کوچک آشپزخانه است که برای کباب کردن، برشته کردن یا پختن ساندویچ با هر نوعی استفاده می شود. از مواد تشکیل دهنده می توانید از قطعات و مواد نان برای تهیه انواع ساندویچ از جمله ساندویچ مرغ، ساندویچ سبزیجات، ساندویچ پنیر و ساندویچ کبابی استفاده کنید.

ساندویچ سازها چگونه کار می کنند؟
هنگامی که دستگاه توستر نان روشن می شود، تشعشع مادون قرمز از سیم پیچ های فلزی ایجاد می شود که نان را گرم می کند. بسته به تنظیمات دستگاه، مانند زمان یا مقدار حرارت، نان ممکن است به درجات مختلف برشته شود.
*پیشنهاد میکنیم مقاله ظروف تفلون را هم مطالعه کنید*
5 نکته مهم در مورد ساندویچ سازها که باید به خاطر بسپارید
قدرت ساندویچ ساز
قدرت خروجی دستگاه توستر نان یکی از نکات ضروری در انتخاب مدل مناسب برای شما است. توسترهای ساندویچی پرقدرت می توانند در عرض چند ثانیه گرم شوند و در زمان بسیار صرفه جویی کنند. همیشه توصیه می شود ساندویچ سازهایی را انتخاب کنید که به 700-750 وات برق نیاز دارد تا به درستی کار کند. چنین ساندویچ سازهایی با قدرت بالا می توانند نان شما را در چند دقیقه یا حتی کمتر برشته کنند. این بسیار مفید است و باعث می شود حتی اگر دیر هم شود برای رفتن به بیرون، وعده های غذایی خود را حذف نکنید.
سطح پخت و پز
سطح پخت ساندویچ مهم است. جدا کردن تکههای نان گیر کرده از وافل ساندویچساز آخرین کاری است که میخواهید انجام دهید، مخصوصاً زمانی که عجله دارید. بنابراین، بهتر است از یک توستر ساندویچی با پوشش سرامیکی غیر سمی استفاده کنید. هنگام پختن ساندویچ پنیری، سطح نچسب آن تضمین می کند که ساندویچ ها به دستگاه نچسبند. سطح نچسب ساندویچ ساز نیز نظافت آن را آسان می کند.
نکته:
اکثر مدل های وافل و ساندویچ ساز موجود در بازار معمولا نچسب هستند. برخی از آنها پوشش سرامیکی دارند و برخی دیگر از تفلون استفاده می کنند. دستگاه توستر نان را نمی توان با آب شست و باید در حالت سرد تمیز شود. سطح نچسب نظافت و نگهداری را تسهیل می کند. مثل این است که یک میان وعده ساندویچی خوشمزه با پنیر تهیه کنید که از دو طرف آب شود و نتوانید آن را برای استفاده بعدی تمیز کنید. غیربهداشتی و ناخوشایند خواهد بود. انتخاب سطوح نچسب نیز به شما کمک می کند تا میان وعده های سالمی با روغن کم یا بدون روغن تولید کنید.
تنظیمات حرارتی
فقط مدل های اخیر ساندویچ ساز به این دکمه هوشمند مجهز شده اند. با استفاده از عملکردهای نوآورانه، می توانید وافل و ساندویچ ساز را با درجات مختلف تردی و میزان برشته شدن درست کنید. اگر قصد خرید ساندویچ سازها را دارید، توصیه می شود جدیدترین مدل را با ویژگی های هوشمند خریداری کنید، زیرا می توانید با روش های خلاقانه در مورد غذا خلاق شوید.
اندازه دستگاه و تعداد اسلایسرها
مفهوم “یک اندازه برای همه” در مورد ساندویچ سازها صدق نمی کند. هنگام خرید ساندویچ ساز، اندازه کلی آن را در نظر بگیرید. تعداد اعضای خانواده و دفعات استفاده تعیین کننده اندازه و ظرفیت ساندویچ ساز خواهد بود. اندازه دستگاه ساندویچ ساز تعیین می کند که ساندویچ بزرگی را می توانید درست کنید و چند عدد را می توانید همزمان تهیه کنید. فروشگاه کاخلر
دستگاه های ساندویچ ساز در اشکال و اندازه های مختلف تولید می شوند
بسته به اندازه خانواده شما به یک توستر ساندویچی با 2 یا 4 برش نیاز دارید. یک توستر ساندویچی با چهار شکاف برای یک خانواده متوسط ایده آل است. ساندویچ سازهای بزرگ برای تهیه یک ساندویچ پر شده به جای ساندویچ های زیاد ایده آل هستند. مدل های کوچکتر در زمان و انرژی صرفه جویی می کنند. قیمت ساندویچ ساز به اندازه آن نیز بستگی دارد. بنابراین مطمئن شوید که با قیمتی که پرداخت کرده اید از ساندویچ ساز به طور موثر استفاده می کنید.
**کانال یوتیوب کاخلر===>> Youtube **
رسیدگی
دسته دستگاه ساندویچ ساز یا هر وسیله آشپزخانه یکی از نکات مهم است. در دراز مدت، دستگیره های پلاستیکی ارزان برای وسایل آشپزخانه که گرم می شوند، بادوام نخواهند بود. دستگیره های باکیفیتی را انتخاب کنید که می توانند در برابر درجه حرارت بالا مقاومت کنند، تمیز کردن آن ها ساده باشد و عایق کافی برای گرفتن در هنگام پخت و پز باشد.
ساندویچ سازهای نچسب مدرن برای عملکردهای مختلف ساخته شده اند. ساندویچ ساز به شما این امکان را می دهد که بدون زحمت زیاد ساندویچ های سریع و خوشمزه درست کنید. قبل از انتخاب یک ساندویچ ساز که به بهترین وجه نیازهای شما را برآورده می کند، به این جنبه ها فکر کنید.

کدام برندهای ساندویچ ساز بهترین هستند؟
ودر آخر شناخت برخی از برندهای معروف که بهترین ساندویچ سازها را در دنیا تولید می کنند به شما کمک می کند تا به راحتی انتخاب درستی برای خرید آنها داشته باشید. بهترین برند های ساندویچ ساز را در زیر میتوانید ببینید:
- Hamilton Beach
- Hamilton Beach/ Proctor-Silex
- Cuisinart
- Breville
- Chefman
- kahler
نتیجه
دستگاه ساندویچ ساز مناسب ترین وسیله آشپزخانه است که برای سبک زندگی پرمشغله قرن 21 ایجاد شده اند. اگرچه آنها هزینه زیادی ندارند، اما بهتر است ساندویچ ساز مناسبی را انتخاب کنید که ماندگاری بیشتری داشته باشد. برای انجام این کار، باید پنج عامل ذکر شده در بالا را در نظر بگیرید، یعنی قدرت عملیاتی، کیفیت سطح، تنظیمات حرارت، اندازه و عملکرد دستگاه و کیفیت دسته. فراموش نکنید که برند سازنده آن را نیز در نظر داشته باشید به عنوان مثال، ساندویچ سازهای کاخلر با کیفیت و درجه یک تولید میشوند. همچنین این دستگاه با خدمات پس از فروش معتبر همراه می باشد. لوازم خانگی کاخلر همیشه و همه جا برای راحتی شماست…
برای دیدن اسنک و ساندویچ سازهای کاخلر و سفارش راحت آن… اینجا کلیک کنید!
ظروف تفلون آیا مضر هستند یا خیر؟ + راهنمای خرید بهترین تفلون
فهرست مطالب
تفلون… انتخابی مطمئن برای آشپزی
تفلون چیست و آیا آشپزی با آن بی خطر است؟
ظروف تفلون ساخته شده قبل از سال 2013 ممکن است سمی باشند
به دنبال ظروف آشپزی بدون PFOA باشید
بهترین جایگزین های طبیعی ظروف نچسب
هسته آلومینیومی با صفحه فولادی که به پایین متصل شده است
هسته آلومینیومی که به طور کامل در فولاد ضد زنگ محصور شده است
چگونه ماهیتابه های نچسب را آزمایش کنیم؟
موارد سرخ کردنی، نیمرو و املت: غذاهای نچسب کلاسیک
پنکیک همه چیز را آشکار می کند!!!
راهنمای سریع مراقبت از ظروف نچسب
سوالات متداول در مورد ماهیتابه های نچسب
تابه نچسب چقدر باید دوام بیاورد؟
چه زمانی باید تابه های نچسب خود را دور بریزید؟
آیا تفلون و ظروف نچسب خطرناک هستند؟
آیا ظروف فلزی، ظروف نچسب را خراب می کنند؟
مقدمه
برخی ظروف نچسب ممکن است که حاوی PFOA های مضر باشند. این جمله را به یاد داشته باشید!! اگر این پرسش در ذهنتان مدت هاست که نقش بسته که آیا استفاده از ظروف نچسب مضر است یا خیر، باید بگوییم که پاسخ تا حدی مثبت می باشد. در اکثر تفلون ها، یک ماده مضر وجود دارد که باید بگوییم درباره آن بحث زیاد است. اگر بخواهیم از نقطه نظر کارشناسان مربوطه صحبت کنیم، آنها معتقد هستند که ظروف نچسبی که قبل از سال 2013 ساخته شده اند (که در ادامه به آن می پردازیم) مضر هستند اما خبر خوب این است که خرید ظروف نچسب جدید (یعنی از سال 2013 به بعد) معمولاً درصد مضر بودن آنها بسیار پایین تر آمده است. کاخلر

تفلون… انتخابی مطمئن برای آشپزی
ظروف نچسب یا تفلون یک انتخاب محبوب برای خانم های خانه دار است. نکته مهم این است که غذا مانند سایر مواد فلزی به قابلمه ها و تابه های پوشیده شده با تفلون نمی چسبد، بنابراین به راحتی می توان مثلا پنکیک را برگرداند یا تخم مرغ پخته شده را از کف ماهیتابه ها جدا کرد. تمیز کردن ظروف نچسب نیز بسیار آسان است و معمولاً شستن این ظروف با یک اسفنج نرم هم بیش از چند ثانیه طول نمی کشد.
اما وقتی صحبت از مضر بودن یا نبودن ظروف نچسب تفلون به میان میآید، برخی اطلاعات کلیدی وجود دارند و ما در اینجا همه ی آنها را برای شما بررسی میکنیم.
PTFE چیست؟
در اینجا می خواهیم تحقیق خودمان را در مورد تفلون در مقابل PTFE با بررسی دقیق تر از آنچه که PTFE در واقع وجود دارد آغاز کنیم. همانطور که می دانید، پلی تترا فلوئورواتیلن یک پلیمر مصنوعی است که از دو عنصر ساده تشکیل شده است. کربن و فلوئور این ماده از تترافلوئورواتیلن (TFE) مشتق شده است و دارای برخی خواص منحصر به فرد است که آن را به یک ماده مفید در طیف گسترده ای از کاربردها تبدیل می کند. موارد زیر از خواص بالای آن است:
- نقطه ذوب بسیار بالا : با نقطه ذوب حدود 327 درجه سانتیگراد، شرایط بسیار کمی وجود دارد که PTFE در اثر حرارت آسیب ببیند.
- آبگریز : مقاومت آن در برابر آب به این معنی است که هرگز خیس نمی شود و در پخت و پز، پانسمان زخم و موارد دیگر مفید است.
- از نظر شیمیایی بی اثر است : اکثر حلال ها و مواد شیمیایی به PTFE آسیب نمی رسانند.
- ضریب اصطحکاک کم : ضریب اصطحکاک PTFE یکی از کمترین ضریب های جامد موجود است، به این معنی که هیچ چیز به آن نمی چسبد.
- استحکام خمشی بالا : توانایی خم شدن آن، حتی در دماهای پایین، به این معنی است که می توان آن را به راحتی روی سطوح مختلف بدون از دست دادن یکپارچگی اعمال کرد.
یک ماده بسیار مفید
همه این خواص منحصر به فرد به این معنی است که PTFE یک ماده بسیار مفید است و به طور گسترده در کار های خانگی و تجاری استفاده می شود. احتمالاً در خانه خود PTFE دارید! یعنی لایه روکش اکثر ظروف نچسب شما از این ماده هستند یا در فرش ها و پارچه های شما مقاومت در برابر لکه ایجاد می کنند. همچنین ممکن است آن را در لاک ناخن، تیغه های برف پاک کن و ابزارهای حالت دهنده مو هم پیدا کنید.
در شرایط دیگر، PTFE یک محصول مفید برای پوشش داخلی لوله های حامل مواد شیمیایی خورنده یا مواد بسیار داغ است. به دلیل ماهیت خنثی آن که باعث می شود برای بدن مضر نباشد، با موفقیت در ساخت قطعات مصنوعی بدن هم استفاده شده است. حتی از آن می توان در روان کننده ها هم استفاده کرد و حتی در ساخت بمب اتم برای آب بندی واشرهای نگهدارنده اورانیوم استفاده کرد.
تفلون چیست و آیا آشپزی با آن بی خطر است؟
تفلون نام تجاری یک ماده شیمیایی مصنوعی به نام پلی تترا فلوئورواتیلن است که در بسیاری از محصولات خانگی از پوشش های سیمی گرفته تا محافظ پارچه و ظروف آشپزخانه نیز استفاده می شود. نکته مهم در مورد تفلون این است که در صورت مصرف یا جذب در بدن بی خطر است اما نگرانی هایی که در مورد مضر بودن ظروف تفلون وجود دارد بیشتر مربوط به گذشته است.
ظروف تفلون ساخته شده قبل از سال 2013 ممکن است سمی باشند
همه این مسائل برای بسیاری از تولیدکنندگان کافی بود تا تولید پوشش های نچسب با استفاده از PFOA را در حدود سال 2002 متوقف کنند. اما تفلون با استفاده از PFOA تا سال 2014 به طور رسمی در ایالات متحده ممنوع نشد. اروپا آن را در سال 2008 ممنوع کرد. این بدان معناست که اگر شما ظروف نچسب تفلون قبل از سال 2013 را دارید این احتمال وجود دارد که حاوی PFOA باشد. معمولاً طول عمر متوسط یک تابه نچسب 9 سال است، اما اگر مطمئن نیستید، احتمالاً بهتر است هر قابلمه یا ماهیتابه ای با روکش تفلون را جایگزین ظروف قدیمی خود کنید.
*پیشنهاد میکنیم مقاله ساندویچ ساز را هم مطالعه کنید*
به دنبال ظروف آشپزی بدون PFOA باشید
در مورد خرید ظروف آشپزی ارزان یا بدون برند بسیار محتاط باشید، به خصوص اگر در کشوری زندگی میکنید که استفاده از این ظروف ممنوع نیست.
خبر خوب این است که ظروف نچسب بدون PFOA ارزان هستند، بنابراین دلیلی وجود ندارد که آنها را با هر چیزی که ممکن است حاوی این ماده شیمیایی باشد عوض نکنید. در حال حاضر اگر قصد خرید اینگونه ظروف را دارید ما انواع سرویس قابلمه 14 پارچه شرکت کاخلر را به شما پیشنهاد میکنیم.
بهترین جایگزین های طبیعی ظروف نچسب
اگر میخواهید تفلون و قابلمهها و ماهیتابههای نچسب مبتنی بر مواد شیمیایی را به طور کلی کنار بگذارید، جایگزینهای نچسب طبیعیتری وجود دارد.
- ظروف سرامیکی
- ظروف چدن
- ظروف فولادی کربنی
- سرویس قابلمه های کاخلر
بهترین ماهیتابه های نچسب
ماهیتابه های نچسب چندان مورد تمجید آشپزهای کاربلد یا در برخی صفحات مجلات لوکس قرار نمی گیرند، اما نگاه که کنیم میبینم که این ظروف، برای درست کردن املت یا نیمرو ساده، مرغ گریل شده برای سالاد سزار یا درست کردن پنکیک بسیار مفید هم هستند.
ظروف نچسب ممکن است به دلیل ناتوانی در گرم شدن به اندازه فولاد ضد زنگ یا چدن امتیازاتی را در نظر منتقدان از دست بدهند، اما در نقطه مقابل، قابلمهها و تابهها، ظرف چند ثانیه تمیز میشوند و نیاز به نگهداری بسیار کمی دارند. این کیفیت همچنین باعث میشود ماهیتابههای نچسب برای افرادی که تازه آشپزی میکنند با احتمال بسیار کمتری برای پختن بیش از حد تخممرغ یا سوزاندن سینه مرغ، مواجه باشند.

نحوه انتخاب تابه نچسب
شما سه گزینه اساسی برای تجزیه مواد اصلی ماهیتابه نچسب خود دارید. هر سه نوع ماهیتابه دارای روکش نچسب هستند. این پوشش ها عمدتاً از یک فلوروپلیمر مصنوعی به نام پلی تترا فلوئورواتیلن یا PTFE ساخته می شوند. تفلون یک نام تجاری آشنا برای این ماده نچسب است که احتمالاً نام آن را شنیده اید. برخی از تولیدکنندگان تابه ارزان از پوشش های کمتری از PTFE استفاده می کنند و بنابراین سریعتر فرسوده می شوند. این چیزی است که در زیر PTFE وجود دارد که اهمیت بیشتری دارد و بسته به نیازهای آشپزی شما و نوع اجاقی که استفاده می کنید، یکی ممکن است برای شما بهتر از بقیه باشد. فروشگاه کاخلر
کاملا آلومینیومی
تابه های نچسب کاملاً آلومینیومی عالی هستند زیرا سبک و ارزان هستند — ماهی تابه های نچسب عمر کوتاهی دارند — اما ساختاری که با فولاد ضد زنگ سخت عرضه می شود را ندارند. آنها سریعتر از سایر تابه ها گرم می شوند زیرا آلومینیوم یک رسانای قوی است اما روی سطوح القایی کار نمی کند.
هسته آلومینیومی با صفحه فولادی که به پایین متصل شده است
با یک صفحه فولادی ضد زنگ که به ته آن چسبانده شده است، تابه شما احتمالاً استحکام بیشتری خواهد داشت، بنابراین اگر زیاد آشپزی می کنید، نباید به این راحتی فرورفتگی در آنها پدیدار شود. این تابه ها عالی هستند زیرا روی اجاق های القایی کار می کنند. نکته منفی این است که آنها کمی سنگین تر و به طور کلی گران تر هستند.
هسته آلومینیومی که به طور کامل در فولاد ضد زنگ محصور شده است
این دسته از ظروف مشابه موارد فوق است با این تفاوت که صفحه فولادی ضد زنگ هسته آلومینیومی را کاملا احاطه کرده است. این تابه ها همچنین با عناصر گرمایش القایی کار می کنند، اما در کل وزن بیشتری دارند و اغلب گران نیز دارند.
چگونه ماهیتابه های نچسب را آزمایش کنیم؟
چند تست ساده روی تابه های نچسب برای اندازه گیری حرارت یکنواخت، صافی سطح و همچنین خواص نچسب هر ماهیتابه و توانایی آزاد کردن غذا وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.
موارد سرخ کردنی، نیمرو و املت: غذاهای نچسب کلاسیک
اولین و مسلماً مهمترین آزمایش به ما نشان میدهد که هر ماهیتابه چقدر غذاهای چسبناک از جمله تخممرغ و پنکیک را در خود می گیرد. در حقیقت، همه ماهی تابه ها تخم مرغ ها را به خوبی در طول این آزمایش از سطح آزاد کردند.
پنکیک همه چیز را آشکار می کند!!!
بعد از اینکه یک تابه سرد را با یک فنجان مایه پنکیک پر میکنید، حرارت را روشن کنید و اجازه دهید دو دقیقه بپزد. به طور معمول، همه خمیر پنکیک را قبل از گرم شدن تابه اضافه میکنن، اما در اینجا میخواهیم خمیر به طور یکنواخت پخش شود و قبل از پختن در تابه بنشیند تا واقعاً ببینیم که چگونه می شود.
دوام پوشش های نچسب
باید بگوییم که در این مورد برای ارزیابی پیچیدگی هایی وجود دارد. در نهایت، شما میخواهید که پوشش نچسب تا زمانی که با آن آشپزی میکنید دوام بیاورد، اما واقعاً فقط با استفاده مداوم در طول زمان میتوانید آن را اندازهگیری کنید؟ طبق تجربه و همچنین نظر کارشناسان، ماهیتابه های نچسب، بین 3 تا 4 سال قبل از اینکه واقعاً شروع به خراب شدن کنند، دوام خواهند داشت.
راهنمای سریع مراقبت از ظروف نچسب
- هرگز نباید از ظروف فلزی بر روی تابه های نچسب استفاده کنید زیرا باعث خراشیدگی و خراش روی روکش می شوند و باعث می شوند ظرف خیلی سریعتر خاصیت نچسب بودن خود را از دست بدهد.
- اسپری های جدیدی که برای پخت و پز آمده اند نیز برای تابه های با روکش PTFE توصیه نمی شود. می تواند در طول زمان منجر به ایجاد فیلمی شود.
- هنگام پخت و پز با تابه نچسب، از حرارت زیاد استفاده نکنید. دمای سوزان به سطح حساس تفلون آسیب می رساند.
راهنمای بیشتر….
- همیشه تابه نچسب خود را با دست بشویید. برخی از ماهیتابه ها از نظر فنی “قابل شستشو در ماشین ظرفشویی” هستند، اما قرار دادن آنها در معرض آب داغ و مایع ظرفشویی برای مدت طولانی، سطح نچسب را به مرور زمان فرسایش می کند. به علاوه، تابه های نچسب باکیفیت معمولاً برای تمیز شدن بیش از چند دستمال مرطوب نرم با اسفنج مرطوب و آب داغ نیاز ندارند.
- نگهداری صحیح ظروف نچسب نیز بسیار مهم است. اگر میخواهید آن را روی هم قرار دهید، از جداکنندههای لاستیکی یا نمدی برای محافظت از پوشش نچسب استفاده کنید.
سوالات متداول در مورد ماهیتابه های نچسب
تابه نچسب چقدر باید دوام بیاورد؟
اگر به درستی از آن مراقبت کنید (بدون استفاده از سیم، فقط شستن دست)، یک تابه نچسب معمولی باید حدود 4 یا 5 سال دوام بیاورد تا اینکه شروع به فرسودگی کند و خاصیت نچسب خود را از دست بدهد. اگر بیش از 3 بار در هفته از ماهیتابه نچسب خود استفاده می کنید، این جدول زمانی ممکن است کمی کوچک شود. و اگر فقط یک بار در هفته یا کمتر آن را از بین ببرید، احتمالاً کمی بیشتر از 5 سال آن را خواهید داشت.
چه زمانی باید تابه های نچسب خود را دور بریزید؟
اغلب پس از چند سال علائم قابل مشاهده سایش از جمله رنگ پریدگی، بریدگی و خراش را خواهید دید. حتی اگر بیشتر مراقب باشید که به سطح آسیب نرسانید، با زور، سطح صاف همچنان فرسوده می شود. وقتی غذاهایی که قبلاً به راحتی از ماهیتابه برداشته می شدند شروع به چسبیدن می کنند، می دانید که زمان آن رسیده است که ماهیتابه های خود را عوض کنید.
آیا تفلون و ظروف نچسب خطرناک هستند؟
پاسخ کوتاه: خیر. ماده شیمیایی مضری که قبلاً در پوشش نچسب تفلون استفاده می شد، PFOA، در ایالات متحده ممنوع است و در سال 2014 حذف شد. نکته این است که اگر هنوز از یک ماهیتابه نچسب ساخته شده و قبل از سال 2014 فروخته شده استفاده می کنید، ممکن است چنین باشد. وقت آن است که آن را بریزید و یک مورد جدید را تهیه نمایید.
**به کانال یوتیوب کاخلر هم سری بزنید… Youtube**
آیا سرامیک بهتر از تفلون است؟
سرامیک به یک گزینه محبوب برای ظروف نچسب تبدیل شده است. نکته اصلی این است که این تابه ها نسبت به سطوح سنتی PTFE از مواد شیمیایی کمتری استفاده می کنند. اگرچه ممکن است این درست باشد، اما مواد شیمیایی مورد استفاده در ظروف نچسب جدید مضر نیستند.
نقطه ضعف پوشش های سرامیکی این است که سریعتر از سطوح PTFE خاصیت نچسب بودن خود را از دست می دهند.
آیا ظروف فلزی، ظروف نچسب را خراب می کنند؟
بله… هنگام آشپزی با ظروف نچسب، همیشه باید از چوب، لاستیک یا پلاستیک نرم استفاده کنید. اگر از ظروف فلزی استفاده کنید، تقریباً تمام سطوح ظروف نچسب آسیب دیده و سریعتر خراب می شوند.
و در آخر…
استفاده از ظروف تفلون برای هر نوع آشپزی، امروزه بسیار طرفدار پیدا کرده اند و در اکثر آشپزخانه های مدرن یا قدیمی هم از این ظروف استفاده می شود. با در نظر گرفتن موارد بالا که به طور کلی توضیحی جامع بود از اینکه ظروف تفلون مضر هستند یا که خیر باید گفت که چه بخواهیم و چه نخواهیم بخشی از استفاده روزانه ما در زمینه پخت و پز را این ظروف شامل می شوند. امیدواریم که توانسته باشیم پرسش هایی که در ذهن شما قرار داشت را پاسخ داده باشیم. ما را در آپارات دنبال کنید
*ما کاخلر هستیم*
شرکت بین المللی کاخلر، با دارا بودن از تیمی مجرب و استفاده از مواد درجه یک صنعتی، محصولاتی با کیفیت را در سطح جهانی تولید کرده و با حمایت از نیروی انسانی داخلی و تولید کالای باکیفیت ایرانی همیشه و همه جا در خدمت مردم شریف ایران بوده و سعی کرده ایم که کیفیت و خدمات پس از فروش برای شما عزیزان را در سطح بسیار بالایی قرار دهیم. پس با ما همیشه در ارتباط باشید…!